Kroezel 5401LG Uden

€ 438.000 - € 450.000

Neem contact met ons op

0413-243818

info@bernheze.nl

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART!

Nog slechts 1 royale tweekapper, bouwnummer 2, beschikbaar in plan de Kroezel.

In de geliefde wijk Vijfhuis aan de straat Kroezel worden 4 royale tweekappers gerealiseerd. Een ideale locatie op enkele minuten van de oprit naar de A50 voor een uitstekende verbinding richting Eindhoven en Oss/Nijmegen, op loopafstand van een supermarkt en enkele minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Uden. Wil je heerlijk ontspannen? Dan wandel of fiets je naar het natuurgebied de Slabroek.

De duurzame woningen worden gebouwd met hoogwaardig materiaalgebruik en oog voor detail. Met o.a. een warmtepomp met bodembron, onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met HR++ glas en zonnepanelen ben je voorbereid op de toekomst. De woningen worden verder voorzien van houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, een luxe tegel- en sanitairpakket, vloerverwarming op de begane grond en verdieping en een WTW-systeem.

Met de diverse opties, zoals een carport, uitbouw aan de achterzijde of het aanpandig maken van de garage, kun je de voor jou ideale woning creëren.

De woningen hebben standaard een woonoppervlakte van 156m2 en een inhoud van 486m3, exclusief garage.

Heb je interesse? Maak nu een afspraak!

Wil jij wonen in één van deze prachtige woningen? Neem contact op met ons voor het plannen van een afspraak, zodat je door onze makelaars wordt voorzien van alle gedetailleerde informatie. Alvast de brochure ontvangen? Vraag deze direct aan.

Omgeving

Op loopafstand van voorzieningen als de supermarkt en de groenteboer en op enkele minuten fietsafstand van het veelzijdige en gezellige centrum van Uden.

Kenmerken

Startbouw
31/3/2020
Aantal kavels
3
Woonopp
156 - 156m²
Perceelopp
324 - 341m²
Inhoud
486 - 486m³

Foto's

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI