De Erven fase 4 5384VE Heesch

verkocht

Neem contact met ons op

0413-243818

info@bernheze.nl

Omschrijving

In Fase 4 van het project worden 88 woningen gerealiseerd door VOF De Erven, waarvan 48 koopwoningen.

Voor de woningen is een inschrijving georganiseerd, welke inmiddels is gesloten, er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vraag ernaar bij de verkopend makelaars.

Fase 4 bestaat uit 30 twee-onder-een-kapwoningen, 6 hoekwoningen en 12 tussenwoningen.

Aan de westzijde van Heesch heeft Van Wanrooij dichtbij het centrum, het nieuwe plan De Erven ontwikkeld. Deze mooie wijk kent inmiddels veel tevreden bewoners die volop genieten van hun ruime, groene percelen en van de intieme dorpse sfeer in hun omgeving. De Erven ligt dichtbij het centrum van Heesch met alle nodige voorzieningen voorhanden. Daarnaast zijn de uitvalswegen dichtbij en zit je zo op de A59 richting Den Bosch of de A50 richting Nijmegen/Eindhoven. Rondom Heesch is veel natuur te vinden, zoals het natuurgebied de Hooge Vorsel.

Energieneutraal en gasloos
De woningen hebben een gemiddelde EPC kleiner dan 0, wat betekent dat ze energieneutraal zijn. Bovendien zijn deze woningen gasloos. Ze worden uitgevoerd met warmtepomp met bodemlus.

Omgeving

Heesch ligt aan de zuidkant van de A59. De nieuwe wijk de Erven krijgt een directe aansluiting op deze snelweg. Daardoor ben je binnen 10 minuten in Den Bosch en binnen 20 mintuen in Nijmegen. Via de nabijgelegen A50 kun je snel richting Eindhoven. Het treinstation Oss-West ligt op slechts 3 km van de Erven. Er zijn goede busverbindingen naar alle gemeenten in de regio.

Kenmerken

Aantal kavels
48
Woonopp
120 - 161m²
Perceelopp
136 - 328m²
Inhoud
464 - 692m³
  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI