De Run 5427 BOEKEL

verhuurd

Neem contact met ons op

0413-243818

info@bernheze.nl

Omschrijving

12 huurwoningen van het project "de Run" in Boekel gelegen aan Klein Rondeel. Het betreffen 2 geschakelde patiowoningen, 4 hoekwoningen en 6 rijwoningen. De woningen zijn in aanbouw en worden in het 1e kwartaal van 2020 opgeleverd.

De huurprijzen van de woningen variëren van 880 tot 920 euro per maand. Dit is inclusief 21% BTW, exclusief water en elektra. Let op: bovenop de huurprijs per maand komt nog een bedrag van 60 euro als (EPV) energieprestatievergoeding. Het betreft een gasloze, energie neutrale woning waardoor u veel voordeel haalt uit het verbruik van de woning zoals de terug levering van de zonnepanelen. Voor aanvang huur krijgt u hierover nog een uitgebreide toelichting.

Indeling rij en hoekwoningen
Begane grond: hal met trapopgang, ruimte met warmtepomp, meterkast en toilet, keuken, woonkamer, trapkast, achtertuin
1e verdieping: overloop, badkamer, 3 slaapkamers
2e verdieping: vaste trap naar zolderverdieping, technische ruimte (warmte-terugwin-installatie en witgoedaansluitingen)

Indeling geschakelde patiowoning
Begane grond: hal met trapopgang, meterkast en toilet, keuken, woonkamer, trapkast, slaapkamer, badkamer, achtertuin
1e verdieping: vaste trap naar zolderverdieping met een vrij indeelbare ruimte, technische ruimte (warmte-terugwin-installatie, witgoedaansluitingen en warmtepomp)

Keuken
De keuken is voorzien van een nette keukenopstelling in wit hoogglans met mengkraan en een kunststof aanrechtblad. De keuken heeft inbouwapparatuur van Etna, te weten: inductiekookplaat, rvs spatplaat achter de kookplaat, 2-deurs koel-/vriescombinatie, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron.

Sanitair
Zowel op de begane grond als in de badkamer op de 1e verdieping wordt een toilet voorzien. De badkamer is verder voorzien van een enkele wastafel met spiegel en een douche met thermostatische mengkraan.
Afwerking wanden/vloeren
De wanden in de woning zijn afgewerkt en zijn voorzien van scanbehang. De vloeren zijn afgewerkt doormiddel van een laminaatvloer op de begane grond en 1e verdieping.

Tuin
De voortuin is voorzien van split en een beukenhaag met tegels naar de voordeur. De achtertuin is afgewerkt met graszoden, terras tegels met pad naar berging en achterom. Tevens is er gaashekwerk aanwezig met hedera beplanting en een poort naar de brandgang.

Boekel
Boekel ligt centraal tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen en is een ideale verstigingsplaats voor mensen die willen genieten van de landelijke rust zonder ver te hoeven rijden naar de stand. De winkelstad Uden – direct aan de A50 – ligt slechts 10 kilometer van Boekel.

Heeft u interesse? Voor deze woningen moet u zich inschrijven. Er zijn huurvoorwaarden waar u aan moet voldoen.

Om in aanmerking te komen voor een OPTIE op 1 van de 12 huurwoningen dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden:
• inkomenseis 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld)
• het tweede brutosalaris telt voor 1/3 mee
• Eén maand borg, indien u een jaarcontract heeft, geldt een verhoogde borg van 3 maanden
• ZZP’ers: dezelfde eisen met een verhoogde borg van 3 maanden;
• Bij een minimum salaris van 75% van de inkomenseis (of in sommige gevallen proeftijd) is een garantstelling van derden vereist voor een jaar huur;
• Huurperiode minimaal 1 jaar
• Huisdieren alleen na toestemming (na toestemming verhoogde borg van 3 maanden)
• Indien u een pensioenuitkering ontvangt gelden er andere voorwaarden.

Voor een compleet overzicht van de huurvoorwaarden en een overzicht van de documenten die u dient aan te leveren verwijzen wij u naar het inschrijfformulier die u bij ons kunt opvragen.

Kenmerken

Aantal kavels
12
Woonopp
88 - 107m²
Perceelopp
116 - 186m²
Inhoud
360 - 410m³
  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI