Nieuw in de verkoop

Plein 1969 5473 Heeswijk-Dinther

€ 219.000 - € 625.000

Neem contact met ons op

0413-243818

info@bernheze.nl

Omschrijving

Nieuw te realiseren appartementencomplex centraal gelegen in het centrum van Heeswijk-Dinther. In het complex worden 13 appartementen gerealiseerd variërend in oppervlaktes van 60 tot en met 180 m2. Op de begane grond worden commerciële ruimten gerealiseerd.

Bereikbaarheid / Parkeren
De ligging aan de provinciale weg N279 (’s-Hertogenbosch-Helmond) maakt de dorpskern goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het nieuwbouwcomplex zijn haltes van het regionale busvervoer gesitueerd.

Het nieuwbouwcomplex zal op eigen terrein worden voorzien van een aantal parkeerplaatsen op maaiveldniveau. In de koopsom van elk appartement zit 1 en bij enkele appartementen zelfs 2 parkeerplaatsen inbegrepen. In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen (gratis) gesitueerd.

Interesse in één van de nog beschikbare appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaars voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Omgeving

Heeswijk-Dinther behoort tot de gemeente Bernheze. Deze gemeente bestaat uit de volgende dorpen: Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

Heeswijk Dinther heeft een zeer goede bereikbaarheid, nabij de A2 en de A50 en binnen 10 tot 15 minuten in ’s-Hertogenbosch, Uden, Veghel, Eindhoven en Oss. Bernheze heeft een inwonersaantal van ruim 31.000 inwoners. In Heeswijk-Dinther zijn diverse basisscholen en peuterspeelzalen. Vervolgonderwijs vindt u ook in Heeswijk-Dinther (VWO), en verder in de omliggende plaatsen als Veghel, Oss, Schijndel en Rosmalen.

In Heeswijk-Dinther vind u diverse speciaalzaken en grote supermarkten. Het handelsmerk van Heeswijk-Dinther is de natuur. Juist die afwisseling en toch dichtbij grotere steden is een sterke troef. Er zijn bossen, beekdalen, heide en stuifduinen, moeras, grasland, riviertjes. Kortom een prachtig coulissenlandschap. Uniek is ook Kasteel Heeswijk, een van de grootste beeldentuinen van Nederland, "Interart", de imposante abdij van Heeswijk en het grote openluchttheater "De Kersouwe".

Kenmerken

Aantal kavels
13
Woonopp
60 - 180m²
  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI