Nieuw in de verkoop

Wonen in Centre Veghel! 5461KX VEGHEL

€ 750 - € 950

Neem contact met ons op

0413-243818

info@bernheze.nl

Omschrijving

Er komen regelmatig huur appartementen vrij in Wonen in Centre Veghel.

Om snel op de hoogte te zijn van het aanbod HUUR woningen, kunt u zich kosteloos inschrijven bij onze zoekservice.

*Deze vindt u op de homepage van Bernheze.nl, onder de knop zoekservice.
*U ontvangt daarna per email HUUR aanbod dat past bij uw zoekwens.

Als u een huurwoning wil bekijken verzoeken wij u vooraf het ’vragenformulier voor de huurder’ invullen.
Dit vragenformulier voor de huurder vindt u onderaan op de homepage van Bernheze.nl onder de knop downloads.

Centre Veghel heeft zijn naam niet voor niets: u woont midden in Veghel, vlakbij allerlei leuke en handige voorzieningen. Op loopafstand vindt u alles wat u nodig heeft, van praktische dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, het busstation of het centrum met uitgebreide horeca- en winkelaanbod. Maar ook voor Theater De Blauwe Kei, de nieuwe Bioscoop Industry, het Julianapark of het zwembad hoeft u nooit langer dan 5 minuten te fietsen. Alles binnen handbereik! En bij uw appartement aangekomen heerst er volledige rust en privacy.

Het appartement is voorzien van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De foto’s geven een sfeerimpressie van het appartement en de afwerking, het te huren appartement is soortgelijk.

Algemeen
De gemeente Veghel heeft ruim 36.000 inwoners en is centraal gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond. Veghel beschikt over diverse voorzieningen op het gebied van voortgezet onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie en detailhandel.

Centre Veghel ligt midden in het centrum van Veghel waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het is een compleet nieuw en gezichtsbepalend element in de Veghelse binnenstad. De statige vormen en de zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een monumentale uitstraling. Door de afwisseling tussen hoogte, breedte, materiaal en kleur, vormen ze samen een straatbeeld dat past bij een stad die leeft.

Het markante complex is gebouwd in 2016 volgens de laatste standaarden en is dus uitstekend geïsoleerd. Parkeergelegenheid alsmede bergruimte treft u in de kelder van het complex.

Kenmerken

Aantal kavels
94
Woonopp
75 - 100m²
Inhoud
195 - 240m³
  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI