Vorige | Volgende

Nieuwstraat 42 Heesch

Huurprijs € 45  excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Ca. 125 m² opslag-/stallingsruimte met dubbel openslaande deuren van 3 m¹ bij 2,85 m¹
(h x b). De vloer van de bedrijfsruimte is gedeeltelijke voorzien van een betonvloer, en gedeeltelijk van betonklinkers. De ruimte wordt verlicht door middel van Tl-verlichting en de ruimte is ook voorzien van een raam. Er is elektra en krachtstroom aanwezig in het object.

Het is ook mogelijk om een verhard buitenterrein van ca. 365 m² tegen een meerprijs bij het object te huren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen.

Omgeving
De bedrijfsruimte is gesitueerd in het buitengebied, nabij bedrijventerrein De Beemd ten zuidwesten van de dorpskern Heesch.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen nabij de Cereslaan, vanwaar de op- en afritten van de autosnelweg A59 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch) goed bereikbaar zijn.

Plaatselijk bekend
Nieuwstraat 42
5384 TC Heesch

Kadastraal bekend
gemeente : Heesch
sectie : F
nummer : 664
bron : Kadaster Eindhoven

Huurprijs
€ 45,- per m² per jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer)
door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20,
gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
betonvloer, krachtstroom
Ligging
landelijk gebied
Bouwperiode
vanaf 1991 t/m 2000
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
125 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nieuwstraat 42 Heesch

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI