Vorige | Volgende

Oostwijk 1a Uden

Huurprijs € 18.800 per jaar excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Object
Representatieve bedrijfs- en kantoorruimte gelegen op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Vluchtoord. De ruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfscomplex echter is voorzien van een eigen entree en eigen voorzieningen.

Oppervlakte: Ca. 134 m² kantoorruimte
Ca. 175 m² bedrijfsruimte

Omgeving
Bedrijventerrein Vluchtoord wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels- / ambachts- en industriële bedrijven in het MKB deels in combinatie met een dienstwoning.

Tevens zijn hier enkele bedrijven in de perifere detailhandel en de leisure gevestigd.
Momenteel zijn hier o.a. gevestigd: Van den Akker Mercedes, PK Benelux (lucovital), Grando Keukens, Traxx Indoor Kart- en Partycentrum en Basic Fit.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Vluchtoord is gelegen ten noordoosten van de stadskern van Uden. Via de noordelijke rondweg zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast zijn nabij het bedrijventerrein haltes van het regionale busvervoer gelegen.

Indeling en afwerking
De kantoorruimte bestaat uit een tochtportaal, gescheiden toiletten, keuken, kantoortuin en een vergader- / directiekamer. De kantoorruimte is voorzien van een tegelvloer, systeemplafonds met TL verlichting, alarmsysteem, airconditioning en data- / voedingsbekabeling.
De bedrijfsruimte is voorzien van een tegelvloer. systeemplafonds met TL verlichting, en een overheaddeur.

Parkeren
Het bedrijfscomplex is voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein, die gemeenschappelijk in gebruik zijn door de huurders / gebruikers. .

Huurprijs
€ 18.800 per jaar exclusief BTW. ?
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
airco, overheaddeuren, pantry, toilet
Ligging
bedrijventerrein
Bouwjaar
1998
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
175 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
134 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oostwijk 1a Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI