Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Pannebakkerstraat 2 Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object
Bedrijfsruimte met kantoor gelegen op bedrijventerrein Loopkant - Liessent. Het vastgoedobject bestaat aan de voorzijde uit representatieve kantoren en aan de achterzijde ruime bedrijfsruimte, welke bereikbaar is middels een elektrische overheaddeur. Het object is thans in gebruik als productieruimte met bijbehorende kantoor- en magazijnruimten.

Plaatselijk bekend als Pannebakkerstraat 2 te Uden (5405 BP). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie T, nummer 732 met circa 1.129m² perceeloppervlakte.

De locatie ligt in het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" en is bestemd ten behoeve van bedrijventerrein.

Omgeving
Het vastgoedobject is gelegen op een goede locatie op industriepark "Loopkant-Liessent" te Uden. Het bedrijventerrein is gelegen aan de oostkant van Uden en heeft een oppervlakte van circa 130 hectare. Bedrijventerrein "Loopkant-Liessent"is een grootschalig bedrijventerrein en kent een diversiteit aan bedrijven. In de directe omgeving bevinden zich grote en middelgrote bedrijven.

Bereikbaarheid
Het object is centraal gelegen in het bedrijventerrein "Loopkant-Liessent" en daardoor goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de provinciale weg N264 met een aansluiting op de A50 (Eindhoven -Nijmegen).

Indeling Object
Begane grond: drie kantoorruimten, kantine met ruim keukenmeubel, magazijn, bedrijfsruimte en toiletgroep.

Opleveringsniveau
Kantoorruimten:
- Gecoate vloeren;
- Systeemplafond met in- en opbouwverlichting (halogeen);
- Airconditioning;
- Radiatoren;
- Dubbel glas.
Magazijn en bedrijfsruimten
- gedeeltelijk vloerverwarming en gedeeltelijk radiatoren;
- vlakke betonvloer;
- elektrische overheaddeur;
- TL-verlichting.


Huurprijs
€ 2.850,- excl. BTW per maand.

Koopprijs
€ 385.000,- kosten koper.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
in overleg

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de te zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg

Huurcontract en algemene bepalingen
Door Verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimten en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW met bijbehorende "Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW", zoals die zijn vastgelegd door de Raad van Onroerende Zaken (www.roz.nl) en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn in geschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.

Bestemmingsplan
De locatie valt binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" van de gemeente Uden. De locatie is hierin bestemd ten behoeve van bedrijventerrein

Bestemming
"Bedrijventerrein"

Functieaanduiding
"bedrijf tot en met categorie 3.2"
"bedrijf van categorie 1"
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
610 m²
In units vanaf
610 m²
Opp terrein
272 m²
Perceel
1.129 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
732
Oppervlakte
1129 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Pannebakkerstraat 2 Uden

naar Pannebakkerstraat 2 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI