Vorige | Volgende

Parallelweg 34 Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

De werkplaats / opslagruimte is gelegen nabij het centrum van Uden en beschikt over een ruim buitenterrein t.b.v. parkeren. De locatie wordt gekenmerkt door naastgelegen vestiging van Jumbo Supermarkten. Daarbij is openbaar parkeerterrein gesitueerd waar gedeeltelijk zonder betaling (en/of blauwe kaart) kan worden geparkeerd.

Oppervlakten:
Werkplaats / Opslagruimte:
Ca. 396 m² op de begane grond.
Ca. 100 m² entresolvloer.

Plaatselijk bekend als: Parallelweg 30 te Uden (5402 GL).
Kadastraal bekend als: Gemeente Uden, sectie M, nummers 5556 en 5557 (gedeeltelijk).

In het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd t.b.v. centrumdoeleinden met als functieaanduidingen "Detailhandel grootschalig" en/of "Maatschappelijk". O.b.v. hiervan zijn er ruime gebruiksmogelijkheden, waaronder kantoren, winkels en horeca. Burgemeester en Wethouders zijn bevoegd om goedkeuring te verlenen voor andere gebruiksmogelijkheden. In de huidige hoedanigheid is het vastgoed voornamelijk geschikt als werkplaats / opslagruimte.

Omgeving
De directe omgeving bestaat uit gemêleerde bebouwing van woonhuizen, winkelruimten, kantoorruimten en ook horecaruimten. De levendige omgeving en daarbij de naastgelegen supermarkt genereren de nodige aanloop van bezoekers, waardoor de locatie een behoorlijke attentiewaarde heeft.

Bereikbaarheid
Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen) te bereiken. De locatie is gelegen aan de ontsluitingswegen richting het centrum, het bedrijventerrein en ook de rondweg.

Opleveringsniveau
De werkplaats / opslagruimte is voorzien van een vlakke betonvloer, elektrische overheaddeuren, verwarming middels heaters en TL verlichting. Het buitenterrein is verhard middels betonklinkers en voorzien van twee toegangspoorten.

Huurprijs
€ 20.000,- excl. btw per jaar.

Huurtermijn
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
496 m²
In units vanaf
496 m²
Perceel
1.235 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Parallelweg 34 Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI