Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Pastoor Spieringsstraat 5 Uden

Huurprijs € 150 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Object
Volledig gerenoveerde commerciële ruimte gelegen in het kernwinkelgebied van Uden. De commerciële ruimte ligt nabij onder andere de H&M, Open32, We en de ANWB.

Plaatselijk bekend als Pastoor Spieringsstraat 5 te Uden (5401 GA). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie M, nummer 4771 (gedeeltelijk).

Oppervlakte circa 119 m².

De locatie ligt in het vigerende bestemmingsplan "Uden Centrum 2013" van de gemeente Uden en is bestemd t.b.v. Centrumdoeleinden (Centrum). Onder centrum doeleinden wordt verstaan: detailhandel, kantoren, horeca en dienstverlening.

Omgeving
De commerciële ruimte ligt aan de Pastoor Spieringstraat in Uden. Dit is één van de straten van het kernwinkelgebied in Uden, waar een aantal jaar geleden de nieuwe ontwikkeling tezamen met de Promenade heeft plaatsgevonden.

Bereikbaarheid
De commerciële ruimte is goed bereikbaar. Nabij zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken zowel aan de voor als achterzijde van de commerciële ruimte.

Opleveringsniveau
Casco commerciële ruimte

Huurprijs
€ 150,- per m² per jaar excl. BTW

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van de maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 03 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met bijbehorende "Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken (www.roz.nl) en op 02 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012 en 59/2012, gehanteerd worden.

bestemmingsplan
De locatie valt in het bestemmingsplan "Uden Centrum 2013" van de gemeente Uden. De locatie is hierin bestemd ten behoeve van centrumdoeleinden "Centrum".

Bestemming
"Centrum"

Dubbelbestemming
"Waarde - archeologie 2"

Verder zijn binnen dit bestemmingsplan detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca toegestaan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca, Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Opp winkelruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Opp horeca
119 m²
Perceel
1.524 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Pantry

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
M
Perceel
4771
Oppervlakte
1524 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Pastoor Spieringsstraat 5 Uden

naar Pastoor Spieringsstraat 5 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI