Vorige | Volgende

Pater van den Elsenlaan 7-49 Veghel

Huurprijs € 90 per m²/jaar excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Elsenborgh Bedrijvencentrum is een in natuursteen uitgevoerd kantoorpand van ruim 3.000 m². Het bedrijvencentrum heeft een moderne uitstraling en is voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen. Het biedt representatieve, flexibele en instapklare kantoren tussen de 90 m² en 470m² aan, voor zowel zakelijke als maatschappelijke dienstverleners.

Dankzij de sterk uiteenlopende formaten zijn de kantoorruimten geschikt voor zowel de startende ondernemer als voor een gevestigd bedrijf, dat een nieuwe thuisbasis zoekt. De kantoren worden bovengemiddeld compleet opgeleverd en beschikken over een eigen entree, eigen parkeerplaatsen en diverse andere voorzieningen zoals airconditioning, alarm, pantry en toiletten.

Beschikbare kantoorunits:
Kantoor nr 23: ca. 180 m² - € 90,-

Genoemde prijzen zijn exclusief btw, per m² per jaar.
Alle andere kantoorunits zijn verhuurd.

Omgeving
Dit alles gelegen in de stad Veghel. Veghel is een levendige Brabantse stad met uitzonderlijk veel bedrijvigheid. De stad heeft een sterke economische positie vanwege de hier gevestigde voedingsindustrie (o.a. Mars Nederland, Jumbo DC en Campina). Veghel heeft een bruisend centrum vol uitnodigende horecagelegenheden en winkels.

Bereikbaarheid
Veghel is gunstig gelegen aan de A50 op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven, ''s-Hertogenbosch en Oss. In de toekomst wordt tussen Veghel, Eindhoven en 's-Hertogenbosch hoogwaardig openbaar vervoer gerealiseerd.

Locatie
Elsenborgh Bedrijvencentrum is op een rustige locatie gelegen, waarbij de Noordkade (o.a. Jumbo Foodmarkt) op loopafstand te bereiken is.

Opleveringsniveau
Iedere unit heeft een representatieve eigen entree; een pantry; gedeeltelijk vloekbedekking en gedeeltelijk een tegelvloer; airconditioning; dubbel glas; alarminstallatie; verwarming door middel van radiatoren; kabelgootsysteem ten behoeve van data en telefonie; voldoende sanitaire voorzieningen per unit; systeemplafonds voorzien van TL-verlichting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
20450 m²
Voorzieningen
airco, kabelgoten, kamerindeling, mechanische ventilatie, pantry, systeemplafond, toilet, verwarming
Bouwjaar
1970
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Energie

Klasse
A

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
180 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Pater van den Elsenlaan 7-49 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI