Vorige | Volgende

Peelweg 0 ong ZEELAND

Vraagprijs € 37.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Het betreffen twee percelen natuur-/bosgrond gelegen oostelijk én westelijke van de Middenpeelweg (de N277 van Zeeland naar Venray). Gelegen aan en ontsloten via een ventweg van de N277: de Peelweg. Slechts één van de twee delen kopen is in overleg bespreekbaar.

Het betreffen twee percelen bosgrond. De vorm van perceelnummer 3329 is een rechthoekige driehoek met een breedte van 72 m¹ aan de Peelweg-zijde en heeft een lengte van circa 223 m¹ aan de N277-zijde. Perceelnummer 3335 is ongeveer rechthoekig en is gemiddeld circa 90 m¹ breed en circa 115 m¹ lang aan de N277-zijde.

De percelen zijn voorzien van met name de volgende opgaande boomsoort: Grove den (Pinus sylvestris), Zomereik (Quercus robur) en de Amerikaanse eik (Quercus rubra). Daarnaast komen de volgende soorten voor in de struiklaag: de voorgenoemde boomsoorten, alsmede de Gewone vogelkers (Prunus padus), Gewone lijsterbes (Sorbus aucuparia), Hulst (Ilex Aquifolium) en Brede stekelvaren (Dryopteris dilatata). Daarnaast zijn de volgende soorten waargenomen, maar minder frequent: Gewone braam c.q. Bosbraam (Rubus fruticosus), Fijnspar (Picea abies), Wilde liguster (Ligustrum vulgare) en Taxus (Taxus baccata).

Beide percelen betreffen natuur-/bosgrond en hebben geen wezenlijk (bosbouwkundig) gebruik. Er is eveneens geen wezenlijk recreatief (mede/neven)gebruik.

Voor meer en aanvullende informatie kunt u de verkoopbrochure aanvragen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Bosgrond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 81 a 49 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeeland
Sectie
E
Perceel
3329
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeeland
Sectie
E
Perceel
3335
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Peelweg 0 ong ZEELAND

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI