Vorige | Volgende

Plein 1969 11 Heeswijk-Dinther

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Nieuw te realiseren commerciële ruimten gelegen in het kernwinkelgebied van Heeswijk-Dinther. Door de ligging in het kernwinkelgebied en meer specifiek op een hoeklocatie direct tegenover de entree van de supermarkt is er sprake van een hoge attentiewaarde.

De commerciële ruimten worden gerealiseerd op de begane grond en maken onderdeel uit van een nieuwbouwcomplex met woonappartementen op de verdiepingen. De woonappartementen maken geen onderdeel uit van onderhavige documentatie.

Oppervlakten / beschikbaarheid:
Commerciële ruimte 1: Verkocht.
Commerciële ruimte 2: Verkocht.
Commerciële ruimte 3a: Verkocht.
Commerciële ruimte 3b: Verkocht.
Commerciële ruimte 4: Verkocht.
Commerciële ruimte 5: Ca. 69 m².
Commerciële ruimte 6: Onder optie.
Commerciële ruimte 7: Onder optie.

De locatie is vooralsnog plaatselijk bekend als Plein 1969 nr. 11 te Heeswijk Dinther (5473 CA) en kadastraal bekend als gemeente Heeswijk-Dinther, sectie B, nummer 4579. Ten behoeve van verkoop en de daaropvolgende eigendomsoverdracht worden de bouwdelen gesplitst in appartementsrechten.

Omgeving
In de dorpskern van Heeswijk-Dinther is een divers aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. Dit betreft een mix van lokale ondernemers en landelijke formules, die tezamen een regionale functie vervullen. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd de Coop en Jumbo supermarkten, Etos en Kruidvat drogisterijen. Door de recente ontwikkelingen, waaronder de nieuwbouw waar o.a. cafetaria Halte 5 is gevestigd, heeft het Plein 1969 een eigentijds karakter en is het volwaardig onderdeel van de dorpskern.

Bestemmingsplan
Het nieuwbouwcomplex is bestemd t.b.v. centrumdoeleinden. V.w.b. de commerciële ruimten gelegen op de begane grond zal dit inhouden: detailhandelsdoeleinden, horecadoeleinden, kantoren, publiekverzorgend ambacht en dienstverlening, kleinschalige maatschappelijke en culturele voorzieningen. Er zijn dan ook volop gebruiksmogelijkheden.

Bereikbaarheid / Parkeren
Heeswijk-Dinther is gelegen in de gemeente Bernheze, binnen de driehoek van grote steden 's Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen. De ligging aan de provinciale weg N279 ('s Hertogenbosch-Helmond) maakt de dorpskern en dus het kernwinkelgebied goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het nieuwbouwcomplex zijn haltes van het regionale busvervoer gesitueerd.

Het nieuwbouwcomplex zal op eigen terrein worden voorzien van een aantal parkeerplaatsen op maaiveldniveau. Deze parkeerplaatsen zijn toebedeeld aan de diverse bouwdelen waarbij de commerciële ruimten elk één parkeerplaats toebehoren. In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen (gratis) gesitueerd.

Indeling / Opleveringsniveau
Conform bijgevoegde ontwerptekening en technische omschrijving.
Noot: In afwijking op de technische omschrijving zullen de commerciële ruimten worden uitgevoerd met houten kozijnen en dubbelglas.

Koopprijs
Commerciële ruimte 5 (ca. 69 m²): € 107.640,- kosten koper.
Parkeerplaats: € 10.000,- kosten koper.

De koopsom bestaat uit een grondsom en een aanneemsom.
Over de grondsom is overdrachtsbelasting verschuldigd. Over de aanneemsom is omzetbelasting verschuldigd.
Daarnaast dient er tevens één parkeerplaats te worden afgenomen.

Overige koopcondities op aanvraag.

Huurprijs
€ 125,- per m² per jaar.

Huuringangsdatum
Na bouwkundige oplevering.

Huurtermijn
05 plus 05 jaren.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
2021
In aanbouw
ja

Financieel

BTW servicekosten

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
69 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
69 m²
Winkelruimte units vanaf
69
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Plein 1969 11 Heeswijk-Dinther

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI