Vorige | Volgende

Poort van Veghel 4949 Veghel

Huurprijs € 115 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Moderne kantoorruimten gelegen in kantoortoren 1 in het project Poort van Veghel. Naast een tweetal kantoortorens omvat het project diverse perifere detailhandelsruimten, horecaruimten en een tankstation. Het geheel is gelegen aan de op- en afritten aan de autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen) en beschikt over ruime parkeergelegenheden.

Plaatselijk bekend als Poort van Veghel 4949 te Veghel. Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie R, nummer 690. Perceelgrootte: ca. 2.604 m².

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 253 m² v.v.o. kantoorruimte / entree-receptie.
Verdieping 1e: ca. kantine
Verdieping 2e: businessfloor ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte te huur vanaf 19 m².
Verdieping 3e: verhuurd per april 2017
Verdieping 4e: verhuurd per april 2017
Verdieping 5e: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 6e: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 7e: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 8e: verhuurd per maart 2017
Totaal: ca. 3.597 m² v.v.o. kantoorruimte.

In delen te huur vanaf één verdieping, zijnde ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.

Omgeving:
De Poort van Veghel is gelegen op bedrijventerrein De Dubbelen ten zuidwesten van het centrum van Veghel. Het betreft een relatief nieuw deel van het bedrijventerrein. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van perifere en grootschalige detailhandelsvestigingen aangevuld met diverse horecabedrijven. Zo zijn er onder andere gevestigd de Gamma, Praxis, Boerenbond, BCC en Subway gevestigd. De situering direct aan de autosnelweg A50 biedt unieke mogelijkheden voor exposure.

Bereikbaarheid:
Veghel kent een zeer centrale ligging in noordoost-brabant waardoor de Poort van Veghel binnen een half uur rijden te bereiken is vanuit steden zoals Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Zowel met het openbaar als het personenvervoer is de Poort van Veghel goed bereikbaar mede dankzij de ligging direct aan de op- en afritten van de snelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Nabij bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Indeling / Opleveringsniveau:
Begane grond: Entree met receptie en wachtruimte, kantoorkamers, toiletten (o.a. t.b.v. MIVA), liftinstallatie en toegang tot het trappenhuis.
Verdieping 1e: Kantine met volledig ingerichte keuken- en cateringfaciliteiten, spreekkamers/ presentatieruimten incl. apparatuur.
Verdiepingen 2e t/m 8e: De verdiepingen zijn ingericht als kantoor- / spreekkamers en presentatieruimten en beschikken allen over eigen toiletten.

De kantoorruimten zijn hoogwaardig afgewerkt en worden nagenoeg instapklaar aangeboden. De huidige afwerking omvat tenminste vloerbedekking, stucwerkwanden / systeemwanden (deels glas), systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, kabelgoten voorzien van databekabeling en voeding en toegangscontrole middels passensysteem. Gezien de omvang van het totaal kan bovenstaande gezien worden als indicatie van de daadwerkelijke situatie.

Parkeren:
De Poort van Veghel beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Direct rondom de kantoortoren zijn ca. 62 parkeerplaatsen gelegen, welke volledig ter beschikking staan.

Huurprijs:
€ 115,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Aanvaarding:
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
3.597 m²
In units vanaf
253 m²
Perceel
2.604 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
9

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
R
Perceel
690
Oppervlakte
2604 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Poort van Veghel 4949 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI