Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Rechterstraat 16 Boxtel

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verkocht

Omschrijving

Object
Karakteristieke commerciële ruimten gelegen op A1 locatie in het kernwinkelgebied. Plaatselijk bekend als Rechterstraat 16 te Boxtel. Kadastraal bekend als gemeente Boxtel, sectie K, nummer 2070. Frontbreedte: ca. 08 meter.

Oppervlakten: Ca. 347 m² (verhuurbaar vloeroppervlakte)

Tevens beschikt de commerciële ruimte over een zolderopslag van ca. 52 m². Deze meters komen bovenop de 347 m², echter zonder meerprijs.

De gemeente Boxtel heef t thans een nieuw bestemmingsplan in ontwikkeling. Zowel in het vigerende als het toekomstige bestemmingsplan is de locatie bestemd t.b.v. centrumdoeleinden. Deze bestemming omvat o.a.: detailhandel en horeca. Bron: gemeente Boxtel.

Omgeving
In het kernwinkelgebied van Boxtel is een ruim aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd. Het winkelgebied heeft een regionale functie.

In de directe omgeving zijn dan ook diverse landelijke formules vertegenwoordigd, waaronder: Shoeby, Hema, Blokker, Bakkerij Bart, Takko, Phone House, Bruna, Kruidvat, Eye Wish en D-Reizen. Tevens zijn er diverse lokale ondernemers actief.

Bereikbaarheid
Boxtel is centraal gelegen binnen de driehoek: Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. Door de ligging aan de snelweg A2 en de aanwezigheid van een NS treinstation, is de dorpskern en dus het winkelgebied goed bereikbaar voor zowel personen- als openbaar vervoer.

Indeling en opleveringsniveau
De commerciële ruimte is nagenoeg compleet ingedeeld als verkoopruimte. Aan de achterzijde zijn een tweetal magazijnruimten met kantoorruimte en kantine met toilet gerealiseerd. Daarnaast beschikt de commerciële ruimte over een zolderopslag en een achteruitgang t.b.v. bevoorrading.

De commerciële ruimte wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per ingangsdatum van het huur bevindt. Aangebrachte betimmeringen, (keuken-) voorzieningen, cv-installatie, toilet en pantry behoren niet tot het gehuurde. Huurder heeft voor vorenbedoelde zaken dan ook de
onderhouds- en vervangingsplicht.

Parkeren
In de directe omgeving van de commerciële ruimte zijn ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden. Aan de markt betreft dit betaald parkeren, echter op steenworp afstand zijn er tevens gratis parkeerplaatsen beschikbaar (evt. met de blauwe kaart).

Huurprijs
€ 41.000,- excl. BTW per jaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
347 m²
In units vanaf
347 m²
Perceel
363 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Boxtel
Sectie
K
Perceel
2070
Oppervlakte
363 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rechterstraat 16 Boxtel

naar Rechterstraat 16 Boxtel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI