Vorige | Volgende

Rogstraat 16 Grave

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Object
Monumentale winkel-/horecaruimte met studio, bovenwoning en garage gelegen in het hart van de historische dorpskern Grave. Oorspronkelijk bouwjaar 1718, conform BAG.

Oppervlakten o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen:
- Winkel-/Horecaruimte: ca. 66 m² gelegen op de begane grond (plus 10 m² entresolvloer).
- Opslagruimte: ca. 41 m² gelegen op de begane grond.
- Garage/Berging: ca. 49 m² gelegen op de begane grond.
- Woonstudio: ca. 30 m² gelegen op de eerste verdieping.
- Bovenwoning: ca. 101 m² gelegen op de tweede en derde verdieping

Omgeving
De Rogstraat maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van de dorpskern Grave. In de kern is een divers aanbod aan detailhandels- en horecabedrijven gevestigd, bestaande uit lokale en regionale ondernemingen maar ook landelijke formules. De bedrijfsmatige activiteiten vinden voornamelijk plaats op de begane grond, waarbij op de bovenverdiepingen wordt gewoond. In de directe omgeving zijn o.a. de navolgende formules gevestigd: Dierenwinkel Pet’s Place, Kruidvat Drogisterij, HEMA Warenhuis en Regiobank. Grave kenmerkt zich voornamelijk door de gezellige boetieks, speciaalzaken en horecabedrijven, waaronder Restaurant Ovum.

Bereikbaarheid
Vestingstad Grave is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, letterlijk op steenworp afstand (zijnde de rivier de Maas) van de provincie Gelderland. De provinciale weg N234 verbindt de kern met de naburige stadskern Nijmegen en met de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Den Bosch – Nijmegen). Nabijgelegen zijn diverse halten van het regionale busvervoer.

Parkeren
In de directe omgeving zijn meer dan voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd waarvan zonder betaling (doch veelal met parkeerschijf) gebruik kan worden gemaakt. De garage dient om te parkeren op eigen terrein.

Bestemmingsplan
In het bestemmingsplan “Centrum, Grave” is de locatie bestemd t.b.v. centrumdoeleinden, waaronder detailhandel, dienstverlening, horeca, bedrijven en wonen. Daarbij de functie-aanduiding “horeca van categorie 2” en de bouwaanduiding “rijksmonument”.

De bestemming “Horeca van categorie 2”.
Horecagelegenheden waar naast kleinere etenswaren in hoofdzaak alcoholvrije drank wordt verstrekt en waarvan de exploitatie zowel overdag als in de vroege avonduren plaatsvindt, zoals een snackbar, cafetaria, broodjeszaak, automatiek, lunchroom en ijssalon. Ook een inrichting waar maaltijden uitsluitend kunnen worden afgehaald (afhaalrestaurant) en cateringbedrijven vallen hieronder.

Rijkmonumentomschrijving.
“Huis met in- en uitgezwenkte topgevel (XVIII), winkelpui XIX a met middendeur en vensters tezamen een kozijn vormende.”

Vraagprijs
€ 360.000,- kosten koper

Aanvaarding
In overleg te bepalen.

Het eigendom is thans volledig verhuurd. De locatie biedt echter mogelijkheden voor zowel beleggers als ook eindgebruikers. Bij interesse, zijn wij graag bereid om e.e.a. van nadere toelichting te voorzien en evt. de huurcondities te delen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
213 m²
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
287 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
287 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rogstraat 16 Grave

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI