Vorige | Volgende

Rooseveltlaan 9 Veghel

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimten en inpandige kantoor- / personeelsruimten, gelegen aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Bouwjaar: 1978.

Plaatselijk bekend als: Rooseveltlaan 9 te Veghel (5466 AC). Kadastraal bekend als Gemeente Veghel, sectie F, nummer 3822. Perceelgrootte: ca. 5.000 m².

Oppervlakten (o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen):
Bedrijfsruimten: Totaal ca. 2.438 m².
Kantoor- / personeelsruimte: Totaal ca. 138 m².

Het bedrijfscomplex is gelegen binnen het bestemmingsplan De Dubbelen van de gemeente Meierijstad. Hierin is de locatie bestemd t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten (Bedrijventerrein), waaronder wordt verstaan:
- Bedrijven die zijn opgenomen Lijst van bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 3.1 t/m 5.2;
- Productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, detailhandel in de vorm van een bedrijfskantine en detailhandel in de vorm van een internetwinkel zonder showroom of afhaalpunt.

Omgeving en bereikbaarheid
Bedrijventerrein de Dubbelen is gelegen ten westen van het centrum van Veghel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van voornamelijk groothandels-, ambachts en industriële bedrijven. Op het bedrijventerrein zijn o.a. gevestigd: Inland Terminal Veghel / Van Berkel Groep, Kuehne + Nagel, Mars en Vanderlande. M.a.w. een combinatie van zowel nationale als internationale ondernemingen.

Naast de benoemde ligging aan de de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is tevens de ligging nabij de N2979 (Helmond-Den Bosch) noemanswaardig. Hierdoor is de locatie goed bereikbaar vanuit zowel, Eindhoven, Nijmegen als ook Den Bosch. De bushalten van het regionale busvervoer bevinden zich aan de Corridor.

Buitenterrein / Parkeerterrein
Het ruime buitenterrein is volledig verhard middels betonklinkers en omheind met een stalen hekwerk dan wel gaashekwerk met daarin meerdere rolpoorten. Het terrein biedt voldoende gelegenheid voor parkeer- en/of stallingsmogelijkheden.

Huurprijs
€ 109.500,- per jaar exclusief BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
5000 m²
Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1978
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per vierkante meters per jaar
BTW servicekosten
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
2576 m²
Bedrijfshal units vanaf
2576
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rooseveltlaan 9 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI