Vorige | Volgende

Smalstraat 3 - 5 Oss

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object
Kantoor-/praktijkruimte met opslag met parkeergelegenheid op eigen terrein gelegen op goed bereikbare locatie in het centrum van Oss. De onroerende zaak is door de jaren heen meermaals verbouwd en maakt een goed onderhouden indruk. Onder andere geschikt ten behoeve van een kantoor-/praktijkruimte met opslag, maar ook voor maatschappelijk en dienstverlening geschikt.

Plaatselijk bekend als Smalstraat 3-3a te Oss (5341 TW). Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie E, nummer 5248. Perceelgrootte: ca. 639 m² (gedeeltelijk).

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Midden Noord Oss 2012 en is bestemd t.b.v. gemengde doeleinden (gemengd-3). Hiermee wordt bedoeld: kantoren, praktijkruimten, maatschappelijke doeleinden en dienstverlening.

Oppervlakte huur
Kantoor-/praktijkruimte: ca. 120 m²
Opslagruimte: ca. 82 m²
Totaal: ca. 202 m²

Huurprijs € 1.500,- exclusief btw per maand

Omgeving
Het complex is gelegen ten zuidwesten van het kernwinkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit woonbebouwing aangevuld met zowel detailhandelsbedrijven als kantoren. Op steenworp afstand is gelegen de Raadhuislaan waar diverse zakelijk dienstverleners en o.a. het gemeentehuis zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
De Smalstraat is gelegen nabij de Kromstraat en de Raadhuislaan die het centrum van Oss ontsluiten. Hierdoor is de locatie bijzonder goed bereikbaar zowel lokaal als regionaal. Oss is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en daardoor relatief centraal in Nederland nabij steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer. Daarnaast beschikt Oss over een station van de Nationale Spoorwegen dat op loopafstand is gelegen.

Parkeren
Het complex beschikt over een verhard buitenterrein dat is ingericht ten behoeve van parkeren. In totaal zijn er acht parkeerplaatsen gerealiseerd (te delen met de naastgelegen huurder). Voor het overige zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aan de Smalstraat.

Huurprijs
€ 1.500,- exclusief btw per maand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
202 m²
In units vanaf
202 m²
Perceel
639 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Perceel
5248
Oppervlakte
639 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Smalstraat 3 - 5 Oss

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI