Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Smalstraat 3 - 5 Oss

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Object
Commerciële ruimten met parkeergelegenheid op eigen terrein gelegen op goed bereikbare locatie in het centrum van Oss. Oorspronkelijke bouwjaar: 1966. De onroerende zaak is door de jaren heen meermaals verbouwd en maakt een goed onderhouden indruk. O.a. geschikt ten behoeve van een webshop, farmaceut, zorg gerelateerde partijen, als kantoor met opslag, enz.

De commerciële ruimten maken onderdeel uit van en complex met op de verdieping een luxe appartement (alleen bij koop). De commerciële ruimte omvat in totaal ca. 362 m², welke gedeeltelijk is verhuurd. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 139 m². In de bijlage is beeldmateriaal toegevoegd.

Plaatselijk bekend als Smalstraat 3-3a te Oss (5341 TW). Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie E, nummer 5248. Perceelgrootte: ca. 639 m².

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Midden Noord Oss 2012 en is bestemd t.b.v. gemengde doeleinden (gemengd-3). Hiermee wordt bedoeld: kantoren, maatschappelijk en dienstverlening.

Oppervlakte huur
Kantoorruimte: ca. 120 m²
Magazijnruimte: ca. 82 m²
Totaal: ca. 202 m²

Huurprijs € 1.500,- per maand

Oppervlakte koop
Totaal commerciële ruimte : ca. 365 m² (deels in verhuurde staat)
Appartement: ca. 139 m²

Vraagprijs € 650.000,- kosten koper.

Omgeving
Het complex is gelegen ten zuidwesten van het kernwinkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit woonbebouwing aangevuld met zowel detailhandelsbedrijven als kantoren. Op steenworp afstand is gelegen de Raadhuislaan waar diverse zakelijk dienstverleners en o.a. het gemeentehuis zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
De Smalstraat is gelegen nabij de Kromstraat en de Raadhuislaan die het centrum van Oss ontsluiten. Hierdoor is de locatie bijzonder goed bereikbaar zowel lokaal als regionaal. Oss is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en daardoor relatief centraal in Nederland nabij steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen.
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer. Daarnaast beschikt Oss over een station van de Nationale Spoorwegen dat op loopafstand is gelegen.

Parkeren
Het complex beschikt over een verhard buitenterrein dat is ingericht ten behoeve van parkeren. In totaal zijn er acht parkeerplaatsen gerealiseerd waarvan zes parkeerplaatsen zijn bestemd voor gebruikers en bezoekers van de commerciële ruimten. Voor het overige zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aan de Smalstraat.

HUUR COMMERCIELE RUIMTEN
Huurprijs
€ 1.500,- per maand.

Aanvaarding
In overleg.

KOOP TOTAAL
Vraagprijs
€ 650.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg, deels in verhuurde staat.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
362 m²
In units vanaf
202 m²
Perceel
639 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Perceel
5248
Oppervlakte
639 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Smalstraat 3 - 5 Oss

naar Smalstraat 3 - 5 Oss
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI