Vorige | Volgende

Twee-onder-een-kapwoning Heesch

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Plan de Erven: Vlindererf (fase 2) is gelegen aan de westzijde van Heesch en ligt op de grens van de bebouwde kern van Heesch en het buitengebied. De bestaande laanbomen en de mooie ligging aan het buitengebied maken het een fijne wijk met een groen en landelijk karakter.

Fase 2 genaamd Vlindererf bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen, 6 hoekwoningen en 11 rijwoningen.

Heesch
Het Brabantse dorp Heesch is één van de gezelligste woonkernen van de gemeente Bernheze. Heesch heeft wat jij wilt. Je vindt er volop supermarkten, restaurants en winkels. Verschillende basisscholen, sportvoorzieningen en een actief verenigingsleven maakt Heesch nog eens extra aantrekkelijk. Hou je van cultuur? Dan is Cultureel centrum de Pas jouw ding! Nabijgelegen steden als Oss, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch staan bekend om hun uitgebreide theater-, evenementen- en uitgaanskalender!
staan bekend om hun uitgebreide theater-, evenementen- en uitgangskalender!

Tweekapper E14: bouwnummer 31
Begane grond: Hier vind je de entree met meterkast, toilet en trapopgang. Aan de voorzijde van de woning is een ruime woonkamer gelegen welke in directe verbinding staat met de aan de tuinzijde gelegen open keuken. Middels een openslaande deur in de keuken stap je zo je royale achtertuin in.
Eerste verdieping: Hier vind je drie fijne slaapkamers, waarvan één master bedroom over de volledige breedte van de woning. Overigens is er en een badkamer met douchehoek, grote wastafel met twee kranen en een toilet.
Tweede verdieping: Via een vaste trap bereik je de multifunctionele zolder. Hier bevindt zich een separate ruimte met de technische installaties en de opstelplaats voor de wasmachine.

De indeling van de tweekappers E8, 12 en 14 zijn hetzelfde. Type E14 wijkt daarin af door de kap- en gootconstructie. Type E14 heeft een mooie dwarskap met een raam in zowel de voor- als de achtergevel.

Berging
De woning heeft een aanpandige berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Deze berging is 290 bij 616 cm groot (aan de achterzijde is deze breder, namelijk 318 cm). De mogelijkheid bestaat om deze berging om te bouwen naar een geïsoleerde garage, zie uitbreidingsmogelijkheden in de brochure (pagina 56 en 57).
Overige openbare parkeergelegenheid is gelegen aan de straat of in parkeerkoffers.

Tuin
De tuin is gelegen op het noordoosten en is circa 10 meter breed en 12,5 meter diep. Dit is bij benadering gemeten in de situatietekening en kan in werkelijkheid afwijken. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Keuken
In de koopsom zit geen keuken inbegrepen. Je kunt een keuken geheel naar eigen wens bij een leverancier naar keuze aankopen. Het leidingwerk wordt afgedopt opgeleverd waardoor de keukenleverancier direct na oplevering van je woning kan starten met het plaatsen van je droomkeuken.

Sanitair
De woningen worden standaard van sanitair voorzien van het merk Villeroy & Boch. De plattegronden geven de voorzieningen van de verschillende badkamers weer. Achterin de brochure (pagina 62 en 63) staat meer informatie over de afwerkstaat van de woningen.

Zonnepanelen
Het aantal en de positie van de zonnepanelen, positie van de schoorsteen en de buitenunit kunnen per woning afwijken.

Meerwerk
Om je te inspireren zijn er een aantal standaard meerwerkopties uitgewerkt in de verkoopbrochure op pagina 56 en 57. Met de kopersbegeleidster bespreekt u in een later stadium alle mogelijkheden met betrekking tot uw wensen.

Voor het bepalen van de gebruiks-/woonoppervlakte is in tegenstelling tot de gebruikelijke branche brede meetinstructie (BBMI), een afwijkende meetinstructie voor de gebruiksoppervlakte toegepast. De diverse meetinstructies sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart Bernheze Makelaars van alle aansprakelijkheid terzake eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiks-/woonoppervlakte als inhoud van de woning.

NB de woningen met bouwnummer 45 tot en met 54 komen in een later stadium in verkoop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
31

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2023
Bouwperiode
vanaf 2021 t/m 2030

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee
Daktype
dwarskap

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
151 m²
Inhoud
540 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
3

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
125 m²
Hoofdtuin achterom
ja
Ligging hoofdtuin
noordoost

Parkeergelegenheid

Faciliteit
op eigen terrein, openbaar parkeren

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
aangebouwd steen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Twee-onder-een-kapwoning Heesch

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI