Vorige | Volgende

Veesteeg 0 ong Beneden-Leeuwen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Er is een bestemmingsplan ontwikkelt voor de gronden gelegen tussen de Veesteeg en de Spijkerstraat in Beneden-Leeuwen (bedrijventerrein Veesteeg-West). De gronden sluiten aan op de bedrijven terreinen Expeditieweg en Nijverheidsstraat en provinciale weg N322. De kavelgrootten betreffen circa 1.545 m2 en 1.865 m2.

Object
Het betreft de verkoop van onbebouwde bouwgrond op bedrijventerrein Veesteeg-West, waarop koper vervolgens voor eigen rekening en risico een bedrijfsruimte met aanhorigheden kan oprichten middels een door koper aan te vragen bouwvergunning conform het bepaalde in het bestemmingsplan en gemeentelijke bouwverordening.

In de directe nabijheid van het object zijn reeds een aantal bedrijven gelegen. Op het terrein zelf (de Onderstal) zijn gevestigd o.a. D.S. Meubel, WeBe Systems en Carrosseriebedrijf Bart Romijnders, aan de Veesteeg zelf zit Shots Media, Pharm Quests, Toyota Van Oijen, installatiebedrijf Krechting en op het tegenovergelegen bedrijventerrein Expeditieweg zijn o.a. Sanders Beton B.V, de Ruiter B.V. Sloopwerken en een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd.

De Veesteeg is een van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg. Het bedrijventerrein is gemakkelijk en snel te bereiken.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 95,- per m² voor de percelen met nummer 6 en 7, nog te vermeerderen met omzetbelasting.

Wijziging koopsom
De eigenaar houdt zicht het recht voor jaarlijks per 1 januari de prijs te verhogen.

Kosten koper
Genoemde prijzen zijn kosten koper. Kosten, rechten en omzetbelasting op de koop/verkoop en de eigendomsoverdracht vallende, zijn voor rekening van koper. De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.305 m²
In units vanaf
1.305 m²
Perceel
1.865 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wamel
Sectie
H
Perceel
1438
Oppervlakte
3000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Veesteeg 0 ong Beneden-Leeuwen

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI