Vorige | Volgende

Voltaweg 14 Veghel

Huurprijs € 7.500 per maand excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Object
Dit vastgoedobject is een representatief bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en buitenterrein t.b.v. parkeren, gelegen op een zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Plaatselijk bekend als Voltaweg 14 te Veghel (5466 AZ). Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie R, nummer 720.

Bedrijfsruimte: ca. 1.122 m²
Kantoorruimte 1: ca. 286 m² (verdeeld over twee bouwlagen)
Kantoorruimte 2: ca. 113 m² (verdeeld over twee bouwlagen)
Totaal: ca. 1.521 m²

Op locatie is het bestemmingsplan De Dubbelen van de gemeente Meierijstad van toepassing. Hierin is de locatie bestemd t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten (Bedrijventerrein), waaronder:
• Bedrijven die zijn opgenomen Lijst van bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 3.1 t/m 5.2;
• Productie gebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, detailhandel in de vorm van een bedrijfskantine en detailhandel in de vorm van een internetwinkel zonder showroom of afhaalpunt.

Omgeving en bereikbaarheid
Bedrijventerrein de Dubbelen is gelegen ten westen van het centrum van Veghel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven. Op dit bedrijventerrein zijn tevens gevestigd: Inland Terminal Veghel / Van Berkel Groep, Kuehne + Nagel, Mars en Vanderlande. M.a.w. een combinatie van zowel nationale als internationale ondernemingen.

De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn gelegen op slechts enkele minuten, waardoor de bereikbaarheid vanuit Eindhoven, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch goed te noemen is.

Indeling object
Begane grond: Bedrijfsruimten, entree t.b.v. begane grond met meterkast, toilet
en trapopgang;
Eerste verdieping: Kantoorruimten met toilet en pantry.
Tweede verdieping: Kantoorruimten met toilet.
Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van een laminaatvloer, systeemplafonds met TL verlichting, verwarmingsinstallatie met radiatoren, inbraakalarminstallatie en zonwering middels screens.

Het buitenterrein is grotendeels verhard middels betonklinkers t.b.v. parkeren en wordt verlicht middels buitenverlichting.

Huurprijs
€ 7.500,- exclusief BTW per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur,
inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
2008
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
D

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
1122 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
399 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Voltaweg 14 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI