Vorige | Volgende

Walplein 2 - 4 Oss

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verkocht

Omschrijving

De commerciële ruimte is gelegen op toplocatie in het centrum van Oss. De ligging in het voetgangersgebied direct tegenover de voormalige V&D maakt dit voor Osse begrippen een winkelruimte op absolute A1 locatie. De locatie is tevens bestemd ten behoeve van horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening.

Oppervlakte: ca. 55 m².

De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een complex met op de verdieping een woonappartement. Dit appartement wordt momenteel tevens te huur aangeboden. Het geheel heeft een karakteristieke uitstraling.

Omgeving:
De commerciële ruimte is gelegen op een hoeklocatie in het winkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk detailhandelsbedrijven op de begane grond en woonruimte op de verdiepingen. In de levendige winkelstraat zijn o.a. gevestigd Delifrance, Luigi Lucardi, Eyewish Groeneveld, Boetiek Open 32, Cleassens Schoenenmode, Ziens schoenenmode, Ter Horst van Geel en Hema.

Bereikbaarheid / Parkeren:
Door de ligging in het stadshart van Oss zijn er in de nabijheid voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald) gesitueerd. Oss is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen aan twee belangrijke verkeersaders, zijnde de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Het centrum is vanaf deze snelwegen bereikbaar binnen enkele autominuten.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en daarnaast beschikt de stad over een NS treinstation.

Indeling / Afwerking:
Commerciële ruimte (evt. met uitgifte- / verkoopraam) en magazijnruimte / toilet.

De commerciële ruimte is voorzien van een tegelvloer, systeemplafonds met TL en vitrineverlichting, CV installatie en warmteluchtgordijn. Recentelijk is de ruimte opgefrist en is het oppervlak van de verkoopruimte gemaximaliseerd.

Bestemming:
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Centrum-Oss-2013 en is bestemd als Centrum – Kernwinkelgebied. Deze bestemming omvat zowel Detailhandel als horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn.

Vraagprijs:
Op aanvraag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Opp winkelruimte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Perceel
70 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Systeemplafond, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Perceel
1970
Oppervlakte
75 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Walplein 2 - 4 Oss

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI