Video
Hoekwoning
NVM openhuis
Verkocht

Hoekwoning

Heesch
Prijs op aanvraag
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
123
m2
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Plan de Erven: Vlindererf (fase 2) is gelegen aan de westzijde van Heesch en ligt op de grens van de bebouwde kern van Heesch en het buitengebied. De bestaande laanbomen en de mooie ligging aan het buitengebied maken het een fijne wijk met een groen en landelijk karakter.

Fase 2 genaamd Vlindererf bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen, 6 hoekwoningen en 11 rijwoningen.

Heesch
Het Brabantse dorp Heesch is één van de gezelligste woonkernen van de gemeente Bernheze. Heesch heeft wat jij wilt. Je vindt er volop supermarkten, restaurants en winkels. Verschillende basisscholen, sportvoorzieningen en een actief verenigingsleven maakt Heesch nog eens extra aantrekkelijk. Hou je van cultuur? Dan is Cultureel centrum de Pas jouw ding! Nabijgelegen steden als Oss, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch staan bekend om hun uitgebreide theater-, evenementen- en uitgaanskalender!

Hoekwoning E9: bouwnummer 63, 67, 68 en 71
Begane grond: Hier vind je de entree met meterkast, toilet en trapopgang. Aan de achterzijde van de woning is een ruime woonkamer met handige trappenkast gelegen. De keuken, welke in directe verbinding staat met de woonkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Middels een openslaande deur in de woonkamer loop je zo je fijne achtertuin in.
Eerste verdieping: Hier vind je drie fijne slaapkamers, waarvan één master bedroom over de volledige breedte van de woning. Overigens is er één badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.
Tweede verdieping: Via een vaste trap bereik je de multifunctionele zolder. Hier bevindt zich een separate ruimte met de technische installaties en de opstelplaats voor de wasmachine. De woningen zijn voorzien van een dakraam aan de voorzijde en een raam in de zijgevel.

Berging en parkeren
De woningen hebben een praktische houten berging in de achtertuin van circa 6 m2. Er is ruimte voor het parkeren van een auto op eigen terrein (behalve bij bouwnummer 63). Overige openbare parkeergelegenheid is gelegen aan de straat of in parkeerkoffers.

Tuin
De tuin is gelegen op het westen en is circa 8 meter breed en 8,5 meter diep. Dit is bij benadering gemeten in de situatietekening en kan in werkelijkheid afwijken. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Keuken
In de koopsom zit geen keuken inbegrepen. Je kunt een keuken geheel naar eigen wens bij een leverancier naar keuze aankopen. Het leidingwerk wordt afgedopt opgeleverd, waardoor de keukenleverancier direct na oplevering van je woning kan starten met het plaatsen van je droomkeuken.

Sanitair
De woningen worden standaard van sanitair voorzien van het merk Villeroy & Boch. De plattegronden geven de voorzieningen van de verschillende badkamers weer. Achterin de brochure (pagina 62 en 63) staat meer informatie over de afwerkstaat van de woningen.

Zonnepanelen
Het aantal en de positie van de zonnepanelen, de positie van de schoorsteen en de positie van de buitenunit kunnen per woning afwijken.

Meerwerk
Om je te inspireren zijn er een aantal standaard meerwerkopties uitgewerkt in de verkoopbrochure op pagina 56 en 57. Met de kopersbegeleidster bespreekt u in een later stadium alle mogelijkheden met betrekking tot uw wensen.

Voor het bepalen van de gebruiks-/woonoppervlakte is in tegenstelling tot de gebruikelijke branche brede meetinstructie (BBMI), een afwijkende meetinstructie voor de gebruiksoppervlakte toegepast. De diverse meetinstructies sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart Bernheze Makelaars van alle aansprakelijkheid terzake eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiks-/woonoppervlakte als inhoud van de woning.

NB de woningen met bouwnummer 45 tot en met 54 komen in een later stadium in verkoop.

Lees meer...
Algemene kenmerken
Bouwjaar
2023
Inhoud
472
m3
Bouwvorm
Nieuwbouw
Perceeloppervlakte
Soort bouw
Woonhuis
Woonoppervlakte
123
Soort woning
Eengezinswoning
Oppervlakte extra functies
0
Eigendomssituatie
Energielabel
Kamers en voorzieningen
Aantal etages
3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
0
Keukentype
Badkamervoorzieningen
Aantal schuren/bergingen
1
Soort berging
Vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Extra voorzieningen
Dak en isolatie
Dakmateriaal
Daktype
Zadeldak
Isolatievormen
Ketel eigendom
Ketel gas/olie
Soort verwarming
Warmwater installatie
Extra voorzieningen
Ligging en tuin
Ligging
Hoofdtuin type
Achtertuin
Tuintype(n)
Achtertuin

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!