GECERTIFICEERDE TAXATEURS.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

NWWI taxatie aanvragen? Klik hier.

   NRVT

Wij zijn gecertificeerd en ingeschreven in alle kamers van NRVT, zodat wij gevalideerde taxaties mogen uitbrengen voor woningen, bedrijfsmatige en agrarische objecten.

Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ingeschreven in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed  en Groot Zakelijk Vastgoed.
De agrarische makelaars zijn ingeschreven in de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed
De woning taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Wonen.

RICS

Sinds eind 2012 hebben wij RICS (Royal Institution Of Chartered Surveyors) gecertificeerde taxateurs, waardoor wij ook grootschalig bedrijfsvastgoed in opdracht van financiers deskundig kunnen taxeren.

RICS is een wereldwijde vastgoed autoriteit voor professionals in de gehele vastgoed sector. Vanuit de basisnormen waarin kwaliteit, integriteit, respect en verantwoordelijkheid als uitgangspunten gelden, voeren de leden hun werkzaamheden uit. De RICS is werkzaam in 146 landen en certificeert haar leden, waardoor zij wereldwijd de nakoming van de standaarden garandeert. Consistente taxaties van alle materiële en immateriële activa zijn een belangrijk element in dit proces.

  TMI

Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ook toegetreden tot het Taxatie Management Instituut. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI.