Bart Pittens

Partner, makelaar/taxateur RM RT| Team Agrarisch | Buitenstate makelaar
Veel klanten weten Bart en ons kantoor al jaar en dag te vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche is Bart voorbereid op de meest complexe situaties. Daarnaast wordt het klantcontact veelal als zeer prettig ervaren.
Plan een afspraak met
Bart Pittens

Bart Pittens

is gespecialiseerd in:

Agrarische object verhuren

Wilt u uw agrarische object verhuren? Onze verhuur aanpak is effectief en werkt! Maak kennis met onze agrarische specialisten. Samen gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat.

Agrarisch object huren

Agrarisch object huren? De huidige markt is dynamisch. Snel schakelen is een must. Maak kennis met onze aanhuur specialisten op agrarisch gebied.

Agrarisch object laten taxeren

Het taxeren van uw agrarische object behoeft de nodige aandacht en vergaande expertise. Binnen ons team agrarisch beschikken wij over de geschikte specialisten voor het taxeren van uw object en het vakkundig uitwerken van een taxatierapport. Door onze bijzonder ruime certificering kunnen wij u van dienst zijn wat betreft de uitvoering van vrijwel alle soorten taxaties.

Agrarisch object kopen

Op zoek naar een nieuw object passend bij uw agrarische activiteiten en wensen? Sla de handen ineen met één van onze aankoop specialisten uit ons team agrarisch.

Agrarisch object verkopen

De verkoop van een agrarisch object behoeft de nodige expertise. Onze agrarische afdeling is gespecialiseerd in de verkoop van agrarische objecten en alles wat daarbij komt kijken. Maak kennis met ons team agrarisch!

Woning verhuren?

Onze aanpak werkt! Wij hebben door jarenlange ervaring een zeer betrouwbare en effectieve screeningsmethode ontwikkeld. Als je kiest voor Bernheze makelaars kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen huurders screenen met de Woontoets. Door het gebruik van de Woontoets voorkomen wij zoveel mogelijk dat je in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen. Ook werp je hiermee een drempel op tegen personen die met valse legitimatiebewijzen illegale bewoning of hennepteelt opstarten.Maak kennis met onze verhuurspecialisten.

Woning huren

Probleemloos een woning huren via Bernheze. In de huurmarkt is het lastig een geschikte woning te vinden en te huren. Via onze aanhuur specialisten vindt u een woning die voldoet aan uw wensen en eisen én wordt hierna het benodigde papierwerk geregeld.

Kopen van een woning

Het vinden van een huis is simpel. Het vinden van een thuis, dat is een kunst op zich. Wat is een reëel bod voor een woning die uniek is in zijn soort? Hoe gaat de onderhandeling in zijn werk? Hoe zit het met de juridische zaken?Waar moet ik extra goed op letten bij de aankoop van een woning? Met Bernheze Makelaars als aankoopmakelaar beschikt u in één keer over alle specifieke kennis en ervaring.

Woning verkopen

Draag de verkoop van uw thuis met een gerust hart over aan onze specialisten. Wanneer u kiest voor Bernheze Makelaars, kiest u automatisch voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een succesvolle verkoop vraagt om specifieke kennis. Door onze up-to-date aanpak vinden wij met succes de ideale koper voor uw huis. Onze verkoopstrategie is door jarenlange ervaring tot in de puntjes uitgedacht. De presentatie van uw pand is maatwerk en de promotie hiervan zorgt ervoor, onder andere door gerichte marketingtools, dat uw pand vindbaar wordt voor de juiste doelgroepen. Naast alle moderne tools zijn wij nog altijd van mening dat ons grote netwerk soms zeker zo doeltreffend is dan welke online campagne dan ook. Goede communicatie tussen ons als makelaar en u als opdrachtgever staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Samen, als één team, gaan we voor het hoogste resultaat. Vertrouw op ons, wij investeren en pionieren, tot het gewenste resultaat bereikt is!

Woning laten taxeren

Al jaar en dag uw vertrouwde taxateur. Taxeren is méér dan enkel en alleen een waarde vaststellen. Op het gebied van taxeren voorzien wij al meer dan 25 jaar onze klanten van gedegen en kwalitatief hoogstaande taxatierapporten. Door ons bijzonder brede scala aan certificeringen en gecertificeerde taxateurs weten opdrachtgevers door het hele land ons te vinden.