GECERTIFICEERDE TAXATEURS.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

NWWI taxatie aanvragen? Klik hier.

NRVT

Wij zijn gecertificeerd en ingeschreven in alle kamers van NRVT, zodat wij gevalideerde taxaties mogen uitbrengen voor woningen, bedrijfsmatige en agrarische objecten.

Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ingeschreven in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Groot Zakelijk Vastgoed. De agrarische makelaars zijn ingeschreven in de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed De woning taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Wonen.

RICS

Sinds eind 2012 hebben wij RICS (Royal Institution Of Chartered Surveyors) gecertificeerde taxateurs, waardoor wij ook grootschalig bedrijfsvastgoed in opdracht van financiers deskundig kunnen taxeren.

RICS is een wereldwijde vastgoed autoriteit voor professionals in de gehele vastgoed sector. Vanuit de basisnormen waarin kwaliteit, integriteit, respect en verantwoordelijkheid als uitgangspunten gelden, voeren de leden hun werkzaamheden uit. De RICS is werkzaam in 146 landen en certificeert haar leden, waardoor zij wereldwijd de nakoming van de standaarden garandeert. Consistente taxaties van alle materiële en immateriële activa zijn een belangrijk element in dit proces.

TMI

Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ook toegetreden tot het Taxatie Management Instituut. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI.

REV

Recognised European Valuer (REV) Onze opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de kennis van onze REV-taxateurs die voor hun taxatierapporten de European Valuation Standards (EVS) hanteren. Banken, accountants, institutionele beleggers, projectontwikkelaars en andere belanghebbenden krijgen daardoor meer keuze in internationaal erkende normen voor waardebepaling.In onze rol als onafhankelijk REV taxateur, is objectiviteit en transparantie van het grootste belang. 

Breed werkgebied

Als we praten over een breed werkgebied, dan hebben het zowel over ons takenpakket als over de kaart van Nederland. Om met dat laatste te beginnen: we zijn weliswaar gevestigd in Uden, maar onze activiteiten vinden in de verre omtrek plaats. Zo rekenen we niet alleen Oost-Brabant tot ons werkterrein, maar bijvoorbeeld ook Noord-Limburg, Zuid-Gelderland, Zeeland en het rivierengebied