Wouter van der Velden

Makelaar KRMT | Team Agrarisch
Een zeer kundige specialist op het gebied van agrarisch vastgoed. Zijn kennis van zaken en inmiddels jarenlange ervaring met complexe situaties maken Wouter een klasse apart binnen zijn vak.
Plan een afspraak met
Wouter van der Velden

Wouter van der Velden

is gespecialiseerd in:

Agrarische object verpachten

Wilt u uw agrarische object verpachten? Onze verpacht aanpak is effectief en werkt! Maak kennis met onze agrarische specialisten. Samen gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat.

Agrarisch object pachten

Agrarisch object pachten? De huidige markt is dynamisch. Snel schakelen is een must. Maak kennis met onze aanhuur specialisten op agrarisch gebied.

Agrarisch object laten taxeren

Het taxeren van uw agrarische object behoeft de nodige aandacht en vergaande expertise. Binnen ons team agrarisch beschikken wij over de geschikte specialisten voor het taxeren van uw object en het vakkundig uitwerken van een taxatierapport. Door onze bijzonder ruime certificering kunnen wij u van dienst zijn wat betreft de uitvoering van vrijwel alle soorten taxaties.

Agrarisch object kopen

Op zoek naar een nieuw object passend bij uw agrarische activiteiten en wensen? Sla de handen ineen met één van onze aankoop specialisten uit ons team agrarisch.

Agrarisch object verkopen

De verkoop van een agrarisch object behoeft de nodige expertise. Onze agrarische afdeling is gespecialiseerd in de verkoop van agrarische objecten en alles wat daarbij komt kijken. Maak kennis met ons team agrarisch!