Monique Roefs

Office Manager
Allround, dat is wat Monique haar kwaliteiten het beste omschrijft. Binnen kantoor vaak het ''manusje van alles'', desalniettemin van ongekende waarde binnen onze bedrijfsvoering. Samen met Richard begonnen in de schuur aan huis. Honderden keren vallen en opstaan heeft haar kundig gemaakt. En nog altijd: gebrand op het verbeteren van processen binnen kantoor en de bedrijfsvoering.
Plan een afspraak met
Monique Roefs

Monique Roefs

is gespecialiseerd in:

Technisch beheer

De storingsmeldingen van uw huurders worden door ons behandeld en opgelost. In ons beheersysteem kunt u relevante stukken van onderhoud en werkzaamheden, zoals bestekken, offertes, goedkeuringsformulieren, inspectierapporten raadplegen.

Administratief beheer

Direct optimalisatie van uw huurstromen met een betrouwbare financiele planning voor rendement bewaking van uw Vastgoedbeleggingen.

Financieel beheer

Het opstellen van huurnota's en incasseren van huren en evt. andere opbrengsten. Het indexering van huren en huurders hiervan berichten. Het beheren van de bankrekeningen.

Commercieel beheer

Dit is onze specialiteit, wij adviseren in beleggen, verrichten financieel en technisch beheer naar wens en op maat.

Woning verhuren

Onze aanpak werkt! Wij hebben door jarenlange ervaring een zeer betrouwbare en effectieve screeningsmethode ontwikkeld. Als je kiest voor Bernheze makelaars kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen huurders screenen met de Woontoets. Door het gebruik van de Woontoets voorkomen wij zoveel mogelijk dat je in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen. Ook werp je hiermee een drempel op tegen personen die met valse legitimatiebewijzen illegale bewoning of hennepteelt opstarten.Maak kennis met onze verhuurspecialisten.

Woning huren

Probleemloos een woning huren via Bernheze. In de huurmarkt is het lastig een geschikte woning te vinden en te huren. Via onze aanhuur specialisten vindt u een woning die voldoet aan uw wensen en eisen én wordt hierna het benodigde papierwerk geregeld.

Kopen van een woning

Het vinden van een huis is simpel. Het vinden van een thuis, dat is een kunst op zich. Wat is een reëel bod voor een woning die uniek is in zijn soort? Hoe gaat de onderhandeling in zijn werk? Hoe zit het met de juridische zaken?Waar moet ik extra goed op letten bij de aankoop van een woning? Met Bernheze Makelaars als aankoopmakelaar beschikt u in één keer over alle specifieke kennis en ervaring.

Woning verkopen

Draag de verkoop van uw thuis met een gerust hart over aan onze specialisten. Wanneer u kiest voor Bernheze Makelaars, kiest u automatisch voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een succesvolle verkoop vraagt om specifieke kennis. Door onze up-to-date aanpak vinden wij met succes de ideale koper voor uw huis. Onze verkoopstrategie is door jarenlange ervaring tot in de puntjes uitgedacht. De presentatie van uw pand is maatwerk en de promotie hiervan zorgt ervoor, onder andere door gerichte marketingtools, dat uw pand vindbaar wordt voor de juiste doelgroepen. Naast alle moderne tools zijn wij nog altijd van mening dat ons grote netwerk soms zeker zo doeltreffend is dan welke online campagne dan ook. Goede communicatie tussen ons als makelaar en u als opdrachtgever staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Samen, als één team, gaan we voor het hoogste resultaat. Vertrouw op ons, wij investeren en pionieren, tot het gewenste resultaat bereikt is!

Woning laten taxeren

Al jaar en dag uw vertrouwde taxateur. Taxeren is méér dan enkel en alleen een waarde vaststellen. Op het gebied van taxeren voorzien wij al meer dan 25 jaar onze klanten van gedegen en kwalitatief hoogstaande taxatierapporten. Door ons bijzonder brede scala aan certificeringen en gecertificeerde taxateurs weten opdrachtgevers door het hele land ons te vinden.