Kees van Dijk

Partner, makelaar/taxateur RM RT REV | Team Agrarisch
Een zeer ervaren specialist binnen onze agrarische afdeling. Kees heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meest complexe situaties die zich kunnen voordoen binnen de agrarische wereld. Hierdoor weten grote partijen ons kantoor al jaar en dag te vinden.
Plan een afspraak met
Kees van Dijk

Kees van Dijk

is gespecialiseerd in:

Agrarische object verpachten

Wilt u uw agrarische object verpachten? Onze verpacht aanpak is effectief en werkt! Maak kennis met onze agrarische specialisten. Samen gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat.

Agrarisch object pachten

Agrarisch object pachten? De huidige markt is dynamisch. Snel schakelen is een must. Maak kennis met onze aanhuur specialisten op agrarisch gebied.

Agrarisch object laten taxeren

Het taxeren van uw agrarische object behoeft de nodige aandacht en vergaande expertise. Binnen ons team agrarisch beschikken wij over de geschikte specialisten voor het taxeren van uw object en het vakkundig uitwerken van een taxatierapport. Door onze bijzonder ruime certificering kunnen wij u van dienst zijn wat betreft de uitvoering van vrijwel alle soorten taxaties.

Agrarisch object kopen

Op zoek naar een nieuw object passend bij uw agrarische activiteiten en wensen? Sla de handen ineen met één van onze aankoop specialisten uit ons team agrarisch.

Agrarisch object verkopen

De verkoop van een agrarisch object behoeft de nodige expertise. Onze agrarische afdeling is gespecialiseerd in de verkoop van agrarische objecten en alles wat daarbij komt kijken. Maak kennis met ons team agrarisch!