Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Blaarpeelweg 17

DE RIPS
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
2
ha
42
a
40
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Agrarisch bedrijf (voormalige edelpelsdierhouderij) gelegen in het buitengebied van De Rips. De vraagprijs betreft een bieden-vanaf-prijs en is exclusief de inventaris.


OBJECT
Het bedrijf bestaat uit een nertsenhal van 20.800 m² (ca. 184 m¹ x 113 m¹) met een bedrijfshal (uitbouw) aan de voorzijde van 640 m² (ca. 40 m¹ x 16 m¹) en een mestsilo à 2.453 m³; gelegen op een erf van circa 3,4 hectare. Westelijk (rechts) hiervan is nog een natuurvijver van ca. 2.300 m² gelegen en ca. 1,25 hectare landbouwgrond.


De nertsenhal is gebouwd met funderingen op staal. Wanden opgetrokken in deels sandwichpanelen en deels open gevels met windbreekgaas; met daarvoor schrikdraadbeveiliging. Het zadeldak is eveneens voorzien van sandwichpanelen en een lichtstraat in de nok; alles gedragen door gegalvaniseerde stalen dakconstructie (afstand tussen staanders ca. 8 m¹ h-o-h). Vloeren uitgevoerd in beton (behoudens een strook van ca. 30 cm¹) onder de mestgoten.


De hal (met kantine, kantoor en sanitair) is gelijkwaardig gebouwd. Uitgevoerd met funderingen op staal. Wanden volledig opgetrokken in sandwichpanelen en een lichtstraat in de nok. Volledige betonvloer. Indeling: entree met toilet en douche, kantine en de werkplaats (de grote loods).


Het mestbassin (Appelbeton) heeft een diameter van ca. 25 m¹ en een inhoud van ca. 2.453 m³. Uitgevoerd uit betonelementen met stalen spanringen en een spankap met zijl.


Bedrijf is geheel asbestvrij.


LIGGING
Het te koop aangeboden object ligt aan de Blaarpeelweg in het buitengebied oostelijk van De Rips, in de richting van het dorp Vredepeel. Aan het einde van de straat (op nog geen 500 m¹) bereikt u de provinciale weg N277 (in de volksmond de Middenpeelweg). De Rips zelf is met 6 autominuten bereikbaar en beschikt over een kleine dagwinkel. Verder zijn grotere plaatsen als Venray en Gemert met 15 autominuten bereikbaar, alwaar alle nodige voorzieningen te vinden zijn. Grotere steden zijn bereikbaar op 35 autominuten (Venlo) en 40 autominuten (Eindhoven, s’-Hertogenbosch en Nijmegen).


KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente Bakel, sectie A, nummers 3954 en 4702. Tezamen groot 04.88.05 hectare (oftewel 48.805 m²).


Perceelnummer 4702 is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten gunste van Enexis Netbeheer B.V. Dit het recht om in de ondergrond kabels en/of leidingen in eigendom te hebben (alsmede mogelijke bovengrondse transformatorhuisjes e.d.), alsmede het recht om de grond te betreden t.b.v. onderhoudswerkzaamheden. In de praktijk wordt van deze bezwarende rechten geen last ondervonden.


PLANOLOGIE
Het bedrijf is volledig agrarisch bestemd en voorzien van een bouwvlak van circa 31.300 m² met de functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’. De bouw van een bedrijfswoning is niet toegestaan. Alle bestemmingsplannen zijn kosteloos raadpleegbaar via de overheidswebsite ruimtelijkeplannen.nl.


MILIEUVERGUNNING
Het object beschikt over een omgevingsvergunning milieu voor de exploitatie van een pelsdierhouderij, hetgeen op basis van de huidige wetgeving niet als zodanig gecontinueerd mag worden. Voor zover u milieuvergunningplichtige activiteiten wilt gaan ontplooien, zult u voor eigen rekening en risico een nieuwe omgevingsvergunningen milieu dienen aan te vragen.


NATUURBESCHERMINGSWET
De natuurbeschermingswetvergunning (artikel 16 en/of 19d) behoort niet volledig tot het aangebodene. Het is bespreekbaar om tot maximaal 250 kilogram ammoniakemissie over te nemen. Met deze emissie kunt u bijvoorbeeld 50 volwassen paarden, 80 pony’s of 119 opfokpaarden houden. De kosten voor het wijzigen van de vergunning (zoals de leges, begeleiding door een adviesbureau e.d.) komen voor rekening van de koper.


VOORWAARDEN KOOPOVEREENKOMST
Het bedrijf wordt verkocht ‘as is where is’. Dat wil zeggen dat het bedrijf geleverd wordt in de staat waarin het zich feitelijk vindt, zonder dat garanties worden gegeven dat het object geschikt is voor een bepaald gebruik. In de koopovereenkomsten zullen de artikelen 7:15, 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek uitdrukkelijk uitgesloten worden.


Indien overeenstemming wordt bereikt over de essentialia van de koop (waaronder de koopsom,
datum van notariële levering, ontbindende voorwaarden e.d.), zal dit worden uitgewerkt in een
schriftelijke koopovereenkomst. Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van de standaard NVM-
koopovereenkomst voor agrarische bedrijf (model 2020). Een uitgebrachte bieding wordt, voor zover niet expliciet anders aangegeven, geacht te zijn gedaan onder conformering aan alle bepalingen van deze standaard koopovereenkomst.


Uiterlijk 2 weken na afloop van de laatste voor koper ontbindende voorwaarde(n), wordt de koper geacht een waarborgsom te storten óf bankgarantie af te geven bij de notaris ter hoogte van 10 procent van de overeengekomen koopsom.


MEER INFORMATIE
U kunt via FundaInBussiness de verkoopbrochure aanvragen. Deze bevat geen aanvullende tekstuele informatie, maar wel aanvullende beeldmateriaal en relevante documenten, zoals: de kadastrale stukken, de laatste notariële akte, de milieuvergunning, de natuurbeschermingswetvergunning, bodeminformatie van de ODBN, een grondwateronderzoek e.d.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Overig
Details
Totaal hectare
2
Kadastrale gegevens
Eigendom
Volle eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
2
ha
42
a
40
ca
Perceel
Bakel en Milheeze A
3954
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

  • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!