Bedrijven

May 1, 2024

Bernheze doet topdeal in Veghel.

In opdracht van een opdrachtgever van het eerste uur heeft Bernheze Makelaars onderstaande transactie met succes mogen voltooien

Delin Property verwerft volledig verhuurd distributiecentrum van 17.900 m2 aan de Doornhoek 3950 in Veghel.

Het in Luxemburg geregistreerde fonds belegt in modern logistiek vastgoed met sterke huurders gelegen op logistieke hotspots in Nederland.Het pand op bedrijventerrein Doornhoek is aangekocht van een van onze vaste opdrachtgevers en is in volledig verhuurde staat overgegaan op de nieuwe eigenaar.

Ton Hendriks, directeur bedrijven binnen ons kantoor, heeft deze transactie volledig begeleidt. Middels een tender procedure is in de zomer van 2022 de beste kandidaat geselecteerd en in oktober is met hen de verkoopovereenkomst gesloten. Hierbij is juridische bijstand geleverd door Rob Verhagen en Ron Van Dalen van Boskamp & Willems Advocaten en fiscaal advies is verleend door Dennis Hoefnagel van HLB Witlox Van den Boomen.

Twee dochterondernemingen van Fluidra, een beursgenoteerde Spaanse zwembadfabrikant en groothandel, zijn sinds de bouw in 2009 in het pand g

Hierbij is ervoor gekozen om de volledige vastgoed BV, waar dit pand in zit, te verkopen.In december heeft de overdracht naar de nieuwe eigenaar plaatsgevonden.

Bernheze Makelaars feliciteert koper en verkoper van harte.