Bedrijven

May 1, 2024

Pand in Beeld: Kruishoekstraat 33

Wonen en werken combineren? Het is vaak een uitdaging om een object te vinden wat volledig aan zowel uw woon- als werkwensen voldoet. Bij Bernheze maken we dan ook vaak gebruik van de data die onze afdelingen ''Wonen'' en ''Bedrijven'' uitwisselen. Zo vinden wij binnen ons netwerk en zoekersbestand een geschikte koper voor specifieke woon/werk objecten. Een voorbeeld van een specifiek object als zojuist beschreven is het object aan de Kruishoekstraat in Heesch welke wij deze week uitlichten in onze rubriek ''Pand in Beeld''.

Deze bedrijfswoning met garage en multifunctioneel te gebruiken bijgebouw is het ideale onderkomen voor een breed scala aan zoekers. Denk aan de ondernemer actief in branches waar opslag, kantoorruimte en ruimte voor een royale werkplaats centraal staan. Achter de riante woning is namelijk een moderne bedrijfshal gelegen.

Het object is gelegen op een ruim perceel (1.880 m²) met een fraai aangelegde voortuin. Het perceel is afgesloten door middel van een smeedijzeren hek. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1977, door de jaren heen is deze diverse keren gemoderniseerd waardoor het wooncomfort maximaal is en voldoet aan de wensen van vandaag de dag. Het bouwjaar van de bedrijfshal is 2011.

Het object is gelegen aan de Kruishoekstraat, nabij de kruising met de Nieuwstraat, op bedrijventerrein de Beemd ten zuidwesten van het centrum van Heesch. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB en bedrijfswoningen. Via de Kruishoekstraat en de Cereslaan zijn binnen circa 5 minuten de op- enafritten van de autosnelweg A59 (Oss – ‘s-Hertogenbosch) te bereiken. Heesch kent een zeercentrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch -Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden zijn te bereiken.

De woning wordt betreden via een ruim opgezette entree hal, welke in 2003 is uitgebouwd, hierin is trapopgang en garderobe gelegen. Deze entreehal biedt toegang tot een royale leef keuken, welke in 2008 is gemoderniseerd.De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, koelkast, rvs spoelbak, vaatwasser en inductie kookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woon- en eetkamer. Hieraan is ook een ruime serre gelegen.Aan de andere zijde is een functioneel ingerichte bijkeuken gelegen met hierin onder andere de toiletruimte, aansluitingen voor witgoedapparatuur en veel ingebouwde kastruimte. Aan de voorzijde van de woning is nog een multifunctionele ruimte gelegen, welke thans in gebruik is als kantoor.De bijkeuken geeft tevens toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd, deze beschikken alle drie over ingebouwde kastruimte. Hier treft u tevens de volledig uitgeruste badkamer (2005) aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, (stoom)douchcabine en wandmeubel met dubbele wastafel.Daarnaast is op de overloop ook een vlizotrap aanwezig die toegang geeft tot een ruime, functionele bergzolder.

Bedrijfsmakelaar Rob Habraken: ''Door de aanwezigheid van een bedrijfshal is op dit object uitermate geschikt voor een combinatie van wonen en werken.''

De bedrijfsruimte is achter de woning gelegen en verdeeld in een bedrijfshal met inpandige kantoorruimte, personeelsruimte en een entresolvloer. Aan de voorzijde van de bedrijfshal zijn een tweetal loopdeuren aanwezig, bovendien zijn hier ook twee elektrisch bediende overheaddeuren met een hoogte van maar liefst 4,5 meter aanwezig. De bedrijfshal kent een mooie natuurlijke lichtinval door middel van twee lichtstraten, die deels elektronisch te openen is. Door de geheel vrije overspanning kent de bedrijfsruimte een zeer functionele indeling.De bedrijfshal beschikt over een inpandige een kantoor- en personeelsruimte, deze zijn verdeeld over twee bouwlagen. Op de begane grond bevind zich een personeelsruimte met volledig uitgevoerde panty. Ook is hier een moderne sanitair ruimte aanwezig. Op de verdieping is een kantoorruimte aanwezig. De gehele bedrijfshal is voorzien van een vloerverwarming, de kantoren beschikken bovendien over een airco. Daarnaast is hier een Bose audio installatie aanwezig welke mooi is weggewerkt in het plafond.

Achter de woning is een bijgebouw gelegen welke thans in gebruik is als paardenstal. Dit gebouw is geheel geïsoleerd en ook al voorzien van voorbereiding voor vloerverwarming. Mede door dit afwerkingsniveau zou dit gebouw met enkele aanpassingen ook uitstekend dienst kunnen doen als bijvoorbeeld mantelzorgwoning, atelier of buitenhuis.Aan de woningzijde van het bijgebouw is bovendien een fraaie overkapping gecreëerd.

Bent u geïnteresseerd in het object na het lezen van het artikel? Kom vrijblijvend eens langs op locatie en spar met onze bedrijfsmakelaar Rob over de mogelijkheden voor u en uw bedrijfsvoering!