Bedrijven

March 11, 2024

Transactie in Beeld: Oliemolenweg Meppel

Voor onze maandelijkse rubriek ''Transactie in Beeld'' lichten we interessante recente transacties uit. Dit maal komt de verkoop van het bedrijfscomplex aan de Oliemolenweg te Meppel aan bod.

Voor Agrifirm, één van oze vaste opdrachtgevers van het eerste uur, verkochten wij onlangs het omvangrijke bedrijfscomplex aan de Oliemolenweg te Meppel. Met een vloeroppervlak van 7.000 vierkante meter kan de nieuwe investeerder goed uit de voeten. Het object betreft een bedrijfspand met silogebouw, kantoorruimte, verdere opstallen en royaal buitenterrein. Het terrein ligt gunstig aan het Meppelerdiep, heeft havenfaciliteiten en is in trek bij ondernemers die afhankelijk zijn vanvervoer over water en over de weg.

Koper van het royale aan vaarwater gelegen overslagcomplex is Starck International B.V., een handelsonderneming in grondstoffen voor de mengvoederindustrie. Wij feliciteren koper en verkoper en zijn trots dat wij deze pracht-transactie met succes hebben mogen begeleiden en voltooien.

Richard Roefs: ''Het was wel even zoeken naar een koper die de gebouwen en installaties ook daadwerkelijk zou kunnen gebruiken maar niet te dicht in het ‘vaarwater’ van mijn opdrachtgever agrifirm kwam. Dat is zeer goed gelukt met Starck International als koper.''