Terug naar aanbod
Video
No items found.
Verkocht

Driehuizen 20

Veghel
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
3
ha
22
a
40
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Op een mooie locatie in het buitengebied van Veghel ligt deze champignonkwekerij met bedrijfswoning en circa 6,9 hectare cultuurgrond. De kwekerij beschikt over 12 cellen met in totaal een beteelbare oppervlakte van 3.456 m². Onlangs is de kwekerij nog in productie geweest en kan zo weer opgestart worden. Tot het bedrijf behoort ook een ruime bedrijfswoning met garage en 1.300 m² ondergrond en tuin.


Het bedrijf is te koop met minimaal 7.000 m² grond en is uit te breiden tot 76.160 m².


Het bedrijf is gelegen aan een rustige straat, in het landelijk gebied van Veghel. Veghel beschikt over alle nodige dagelijkse voorzieningen. Verder is het bedrijf zeer goed ontsloten; het centrum van Veghel en Uden is binnen korte tijd bereikbaar en de op- en afrit van de A50 ligt op 2 kilometer afstand. Hierdoor staat het in directe verbinding met steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.


Bedrijfswoning
De woning is gebouwd in 1989 en heeft een woonoppervlakte van 240 m². De inhoud van de woning bedraagt 600 m³ en van de garage, berging en portaal 160 m³, totaal circa 760 m³.


De woning is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, stalen spanten, dak bedekt met dakpannen en voorzien van dakisolatieplaten. De gevels opgetrokken in geïsoleerde spouw en uitgevoerd in schoonmetselwerk. De woning is voorzien van een glasvezelaansluiting en beschikt over energielabel C.


De ondergrond en tuin van de woning is gelegen op 1.300 m².


Indeling:
Vanuit de voordeur komt u in de hal met de meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de eetkamer/woonkamer. In de eetkamer zit een glazen schuifpui wat toegang biedt tot het terras en ruime tuin. De woonkamer is verbonden aan de eetkamer en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit de eetkamer kom je in de woonkeuken, deze is voorzien van een L-vormige houten keuken met diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is de werkkamer, kelder (ca. 23 m³), berging met wasruimte, garage en portaal met toilet en achteruitgang bereikbaar.


Eerste verdieping:
De eerste verdieping is via de trap in de hal te bereiken. De overloop geeft toegang tot vijf slaapkamers, separaat toilet en badkamer met fontein, douche en ligbad.


Twee verdieping:
De bergzolder is bereikbaar via een vlizo-trap in een van de slaapkamers.


Champignonkwekerij
De kwekerij is gebouwd in 1986 (6 cellen) en uitgebreid in 1988 (6 cellen) met een afmeting van 2.234 m². In totaal beschikt het over 12 cellen met 2 rijen van elk 6 bedden à 24 m² per bed. De bedden hebben een breedte van 1,36 m¹ en het teeltoppervlak per cel bedraagt 288 m². Dit zorgt voor een beteelbare oppervlakte van in totaal 3.456 m².


Het bedrijf is gesitueerd op circa 5.700 m² ondergrond en erf. Daarnaast is er nog circa 3.760 m² vrij te benutten bouwvlak aanwezig dat feitelijk in gebruik is als cultuurgrond.


Indeling:


  • Entree met toegang tot de kantine, kantoor, toilet, douche ed.
  • Centrale werkgang met toegang tot de koelcel à 22 m², ketelruimte, opslagruimte (zelfde afmeting als een cel) en 12 champignoncellen.
  • De opslagruimte is gesitueerd tussen cel 6 en 7.
  • In het midden van de gang is een tweede kantine en twee aparte toiletten.
  • Diverse installaties ten behoeve van het teeltproces, zoals cv-ketel, stoomketel en waterpomp.

Cultuurgrond
Direct achter en naast het bedrijf ligt in totaal 69.160 m² cultuurgrond (waarvan 3.760 m² vrij te benutten bouwvlak).


Bestemmingsplan
Het object beschikt over een agrarische bestemming met een bouwvlak van circa 10.600 m². Pragmatisch houdt dit in dat ter plaatsen een grondgebonden agrarisch bedrijf geëxploiteerd dient te worden, een veehouderij en glastuinbouw niet daardoor zijn toegestaan. De bedrijfswoning mag vervolgens bewoond worden door iemand die een functionele relatie heeft met de exploitatie van het bedrijf (denk aan de eigenaar, een werknemer e.d.).


Voor de mogelijkheden voor het wijzigen van de bestemming wordt geadviseerd om contact op te nemen met de gemeente.


Alternatieve mogelijkheden
Het bedrijf is in zijn huidige hoedanigheid geschikt voor agrarische doeleinden in combinatie met wonen. De kwekerij is voorzien van specifieke installaties en opgedeeld in verschillende cellen waardoor deze direct geschikt is voor de exploitatie van een champignonkwekerij.


De kwekerij leent zich fysiek ook voor alternatieve mogelijkheden, zoals opslagruimte. Gezien de indeling van de kwekerij en het grote aantal toegangsdeuren bestaat fysiek de mogelijkheid het gebouw te splitsen in diverse separate ruimten ideaal voor (statische) opslag.


In overleg is het object met minder grond verkrijgbaar. Het bedrijf met bedrijfswoning is gelegen op circa 7.000 m² ondergrond en erf. De koop is uit te breiden met het naastgelegen vrij te benutten bouwvlak (feitelijk in gebruik als cultuurgrond) van circa 3.760 m². Daarnaast is er nog 65.400 m² cultuurgrond te koop (verdeeld over drie kadastrale percelen).


Bent u geïnteresseerd in deze champignonkwekerij, neem dan contact op met ons kantoor.


Er is een verkoopbrochure beschikbaar met meer en uitgebreidere informatie. Deze kunt u opvragen bij ons kantoor.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Vollegronds tuinbouwbedrijf
Details
Totaal hectare
3
Kadastrale gegevens
Eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
3
ha
22
a
40
ca
Perceel
Veghel L
63
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

  • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!