Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Karissendijk 9

Egchel
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
1
ha
64
a
40
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Agrarisch bedrijf met riante villa met inpandige garage en buitenzwembad gelegen op een prachtig landelijke locatie in het buitengebied van Egchel. De vraagprijs betreft een bieden-vanaf-prijs.


In het buitengebied van het kerkdorp Egchel bieden wij dit royaal opgezette agrarisch bedrijf met bedrijfswoning met royale tuin, inpandige garage, 5 slaapkamers en een buitenzwembad met jacuzzi te koop aan. Het geheel aan de Karissendijk 9 is gelegen op een ruim perceel van bijna 2 ha. De bedrijfswoning heeft een woonoppervlak van circa 367 m2. De inhoud bedraagt circa 1542 m3.
Herontwikkeling naar wonen of bedrijfsbestemming is onder voorwaarden mogelijk.


Tevens is er verderop in de straat een tweede agrarisch bedrijf gelegen (Karissendijk 7, Egchel). Beide objecten zijn tevens tezamen te koop.


Kortom; een object met veel mogelijkheden. Laat u informeren naar deze mogelijkheden, onze specialisten helpen u graag verder!


LIGGING
Het te koop aangeboden object ligt in het buitengebied van Egchel, gemeente Peel en Maas. De dagelijkse voorzieningen zijn te vinden in het aansluitende dorp Panningen met onder andere een ruim winkelaanbod, theater, bioscoop en school voor voortgezet onderwijs. In de nabije omgeving zijn de Heldense Bossen gelegen; een uitgestrekt, prachtig bosgebied van 1100 hectare. De Heldense Bossen biedt door zijn vele, goed begaanbare, wandel- en fietspaden een mooie uitkomst voor fietsers en wandelaars. Tevens is het Nationaal park 'De Groote Peel' op korte afstand gelegen. Om rustig te wandelen, of gewoon te genieten van de rust, is dit een perfecte plek. Als het om vrije tijd gaat in Egchel en omgeving hoeft u zich niet te vervelen. De omgeving biedt een groot aanbod in vrije tijdsbesteding.


BEDRIJFSWONING
De hoogwaardig gebouwde villa (bouwjaar 2006) is voorzien van talloze luxe opties waardoor het woongenot hier maximaal is. De ruime leefruimtes in combinatie met grote en hoge raampartijen zorgen voor een prachtig geheel.


INDELING WOONHUIS


 • Centrale entree/hal vanuit waar u de garderobe, meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping bereikt.
 • Woonkamer voorzien van karakteristieke houten vloer en een sfeervolle gashaard. Middels openslaande tuindeuren bereikt u het overdekte terras.
 • Moderne leefkeuken voorzien van een luxe opstelling met kookeiland. Ook vanuit hier bereikt u middels tuindeuren het overdekte terras. Aansluitend aan de keuken bereikt u de kantoorruimte/eetkamer.
 • Via de tweede entree bereikt u gemakkelijk de inpandige garage, kantoor/hobbyruimte en de bijkeuken met hier aanwezig de aansluitingen voor het witgoed.
 • Als u verder loopt bereikt u de multifunctionele hobbyruimte waar een bar gerealiseerd is. De zeer sfeervolle ruimte is uitgevoerd met houten vloer en houten lambrisering. Middels openslaande deuren bereikt u gemakkelijk het overdekte terras. Deze ruimte is multifunctioneel en zou ook prima als slaapkamer, kantoor of ruimte voor beroep aan huis kunnen dienen.
 • Middels de trapopgang bereikt u de verdieping waar u opnieuw twee multifunctionele ruimtes vindt welke over meer dan voldoende lichtinval beschikken door de dakkapel en het dakraam. Tevens vindt u hier de Cv-Installatie, centrale stofzuiginstallatie en de WTW-unit.

Verdieping:


 • Overloop met toegang tot 5 slaapkamers, een toiletruimte en een ruime badkamer.
 • De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking.
 • De riante badkamer is voorzien van een whirlpool, separate douche en wastafelmeubel met dubbele wastafel.

TUIN
Het gigantisch ruime overdekte, betegelde terras maakt het 's zomers heerlijk vertoeven in de schaduw. Tevens is hier een sfeervolle buitenhaard aanwezig en zijn er spots ingebouwd. U krijgt een geweldig uitzicht over de tuin. Hier vormt de afwisseling van gazon en beplanting een mooi geheel. Het verwarmde buitenzwembad is voorzien van een automatisch dek. In het poolhouse is de zwembadinstallatie en een toilet aanwezig. De overkapping maakt het ook naast het zwembad prettig vertoeven in de schaduw. De ingebouwde jacuzzi is één van de talloze luxe opties die dit object kent.


INPANDIGE GARAGE
De inpandige garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De tegelvloer is onderhoudsvrij en middels een loopdeur bereikt u de garage ook gemakkelijk vanuit de woning en van buitenaf. Ook deze ruimte is wederom multifunctioneel te noemen.


OPSLAGLOODS / WERKPLAATS


 • Ruime loods opgetrokken uit baksteen welke toegankelijk is middels een loopdeur en overheaddeur. Voorzien van een betonvloer.
 • Afmetingen circa 24,8 x 14,8 m. (Vloeroppervlak circa 368 m2)
 • Kantine voorzien van tegelvloer met keukenblok.
 • Betegeld toilet en separate douche.

SHEDS
Er zijn een 7-tal sheds aanwezig. Opgetrokken uit stalen spanten, dakbedekking golfplaten. Zijpanelen geprofileerde houten platen. Volledig voorzien van een vloeistof werende betonvloer. Vloeroppervlak per shed circa 984 m2 (120 x 8,2m). Nokhoogte circa 3,3 m.


ALGEMEEN
BESTEMMINGSPLAN
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ''Buitengebied Peel en Maas'' van de gemeente Peel en Maas en heeft daarin de enkelbestemming ''Agrarisch – Intensieve veehouderij''. Dit plan is door de gemeente vastgesteld in op 24 december 2014. Voor de volledige bestemmingsomschrijving en regels verwijzen wij u naar de website Ruimtelijke plannen.


ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN
In het bestemmingsplan is de locatie bestemd tot agrarisch bedrijf (een intensieve veehouderij), maar tevens voorziet het plan in de mogelijkheid om deze bestemming te wijzigen in 'wonen', 'wonen met opslagdoeleinden' of 'recreatie'. Middels de zogenaamde 'binnenplanse wijzigingsbevoegdheden' heeft het college van B&W de mogelijkheid om onder voorwaarden de bestemming betrekkelijk eenvoudig te wijzigen. Deze procedure kost circa € 10.000,- (all-in, zoals gemeentelijke leges, onderzoeken, planbegeleiding e.d.) en heeft een doorlooptijd tot circa 1 jaar. Na de eigendomsoverdracht kunt u deze procedure voor eigen rekening en risico doorlopen.


Er is de mogelijkheid om de bestemming te wijzigen in 'wonen' (artikel 56.6 van het bestemmingsplan). Hiermee krijg het object een reguliere woonbestemming; al dan niet i.c.m. de nadere aanduiding 'opslag', waarmee opslag in de voormalige agrarische loodsen mogelijk wordt. Tevens is de mogelijkheid de bestemming te wijzigen in 'Recreatie - Verblijfsrecreatie'' (artikel 56.8), waarmee een recreatiebedrijf mogelijk wordt (met een maximum van 5 vakantieappartementen en maximaal 25 kampeermiddelen op een kleinschalig kampeerterrein).


Ongeacht de voorgenoemde bestemmingskeuze, dient bij een planwijziging in alle gevallen de thans aanwezige sheds gesloopt te worden (inclusief de asbestsanering), dient er een landschappelijke inpassing plaats te vinden (beplantingen aanbrengen rondom het perceel) en kan een bijdrage gevraagd worden in het kader van de verbetering van de omgevingskwaliteit.


Om een beeld te krijgen van de slagingskansen van een formele planwijziging, is het mogelijk om bij de gemeente een principeverzoek in te dienen. Hiermee krijgt u inzichtelijk of de gemeente in principe medewerking zou willen verlenen aan uw specifieke plannen. Met andere woorden: u krijgt duidelijk hoe de gemeente over uw plan denkt en hoe zij zoude beslissen wanneer u formeel de wijziging zou aanvragen. Let wel: absolute zekerheid krijgt u nooit. De kosten van een dergelijk principeverzoek bedragen circa € 400,- en een reactie volgt veelal binnen 6 tot 12 weken.


De hiervoor genoemde informatie is voor de leesbaarheid verkort en gesimplificeerd: lees altijd de volledige relevante regels van het bestemmingsplan. Bij serieuze interesse adviseren we een gesprek bij de gemeente en nader advies van een specialist op het gebied van de ruimtelijke ordening.


NUTSVOORZIENINGEN
Het object is aangesloten op voorzieningen water en elektra. Verwarming door middel van propaangas.


MILIEUVERGUNNING
Het object beschikt over een omgevingsvergunning milieu voor de exploitatie van een nertsen-houderij, hetgeen op basis van de huidige wetgeving niet als zodanig gecontinueerd mag worden. Voor zover u milieuvergunningplichtige activiteiten wilt gaan ontplooien, zult u een nieuwe omgevingsvergunningen milieu dienen aan te vragen. De huidige vergunning kan op uw verzoek digitaal aan u worden toegezonden.


NATUURBESCHERMINGSWET
De natuurbeschermingswetvergunning (artikel 16 en/of 19d) behoort niet tot het aangebodene. Een verkoop vindt plaats zonder de levering / overschrijving van een dergelijke vergunning.


BIJZONDERHEDEN


 • Bij het verkochte behoort tevens €25.000,- aan investeringsbudget beschikbaar gesteld door Windpark Egchelse Heide om te investeren in mogelijke duurzame maatregelen.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente Helden, sectie H,
nummer 2641, groot 16.440 m2
nummer 2640, groot 3.018 m2


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Overig
Details
Totaal hectare
1
Kadastrale gegevens
Eigendom
Omvang
Oppervlakte
1
ha
64
a
40
ca
Perceel
Helden H
2641
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

 • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!