Terug naar aanbod
Video
No items found.
Verkocht onder voorbehoud

Zeeland

5411 LE
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
0
ha
10
a
75
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving
In het landelijke buitengebied van Zeeland (NB) ligt deze vrijstaande woonboerderij met aangebouwde garage, tuinkamer en twee vrijstaande bedrijfsloodsen (momenteel in gebruik als caravanstalling). Het perceel is maar liefst 7.600 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen. Het perceel is eventueel uit te breiden met 6,3 hectare landbouwgrond. Het royaal gelegen woonhuis heeft een woonoppervlak van circa 148 m², 136 m² overig inpandige ruimte en heeft een inhoud van 1.057 m³. De twee bedrijfsloodsen hebben een totale oppervlakte van circa 1.205 m2. LOCATIE Dit unieke object biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van uw ideale woon- werk omgeving! Op korte afstand van recreatiegebied 'De Kuilen', het centrum van Zeeland en het grootse natuurgebied 'De Maashorst'. De combinatie van het woonhuis, de bedrijfsloodsen allen gelegen op deze prachtige landelijke locatie in het uitgestrekte buitengebied van Zeeland geven u de mogelijkheid om alles op één perceel te realiseren! De woning heeft een gunstige ligging in het buitengebied van Zeeland, op fietsafstand van het centrum en landerijen, fiets- en wandelroutes zeer nabij gelegen. Een ideale combinatie voor een fantastische woonervaring. Steden als Nijmegen en ’s-Hertogenbosch zijn goed en snel bereikbaar. TUIN Achter de woning heeft u de beschikking over een grote privacy biedende achtertuin. De tuin is keurig aangelegd en onderhouden, ingericht met een terras, bestrating, een groot gazon en volwassen beplanting. In de tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, zodat u vanuit elke hoek van uw tuin kunt genieten. Middels de tuin bereikt u de zeer riante tuinkamer. De tuinkamer is volledig af te sluiten door een verschuifbare glaswand. In de tuinkamer is verlichting aanwezig en is voorzien van een mooie tegelvloer. De ruimte biedt plaats voor een riante tafel om samen met 8 tot 10 personen te tafelen/borrelen en een lounge set te plaatsen. Grenzend aan de achtertuin is een dierenweide aanwezig, compleet met schuilgelegenheid voor hobbyvee. Het gehele perceel beschikt over een sproei installatie en tuinverlichting. Verder zijn er 25 zonnepanelen aanwezig op het dak van de woning. LOODSEN De riante opslagloodsen hebben een totale oppervlakte van circa 1.205 m². Deze zijn nu in gebruik als caravanstalling. Alle gebouwen zijn asbestvrij! BESTEMMING Het geheel heeft een agrarische bestemming en is voorzien van een bouwvlak van 6.900 m². Kortom; een prachtige vrijstaande woonboerderij gelegen op een landelijke locatie! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen. INTERESSE? Er is een uitgebreide verkoopbrochure beschikbaar met daarin meer foto's en informatie. Deze kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend downloaden via Funda en de website van Bernheze Makelaars.
Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Overig
Details
Totaal hectare
0
Kadastrale gegevens
Eigendom
Volle eigendom
Omvang
deelperceel
Oppervlakte
0
ha
10
a
75
ca
Perceel
Zeeland K
433
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

  • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!