Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Vredeweg 16

Vredepeel
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
0
ha
26
a
5
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

In het Limburgse Vredepeel ligt dit moderne melkgeitenbedrijf met bedrijfswoning en cultuurgrond. Het bedrijf is gelegen op 1,4 hectare erf en heeft een vergunning voor 2.300 melkgeiten, 350 opfokgeiten en 350 lammeren. Tot het bedrijf behoort een bedrijfswoning met 2.605 m² ondergrond en tuin en ca. 1,2 hectare cultuurgrond. Het bedrijf wordt going-concern overgedragen inclusief de levende have en de voervoorraden.


Het bedrijf is gelegen in het buitengebied van Vredepeel. Vredepeel is een klein ontginningsdorp op de grens met Noord-Brabant en kenmerkt zich als grootschalig landbouwgebied. In en rondom het dorp liggen vele wandel- en fietsroutes met uitzicht over de open heidevelden en landbouwgronden. In Vredepeel zijn alle benodigde voorzieningen nabijgelegen en goed bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen zijn dorpen zoals Venray en Overloon binnen 10 minuten te bereiken.


Bedrijfswoning met garage
De woonboerderij is gebouwd in 1957 en gelegen aan de voorzijde van het perceel. In het voorhuis is de woning en in het achterhuis de schuur, waarbij het woongedeelte smaller is dan de rest van de boerderij. Aan de achterzijde van de schuur bevindt zich een aanbouw met schuin dak. De gehele bedrijfswoning (woning + schuur) heeft een oppervlakte van 355 m². De garage is gebouwd in 1990 en ligt naast de bedrijfswoning. De garage bestaat uit een grote ruimte en is 92 m².


Werktuigenberging
De werktuigenberging is gebouwd in 1990 en gelegen achter de garage. Het bestaat uit één grote ruimte en in de gevel zitten twee overheaddeuren. De werktuigenberging heeft een oppervlakte van 273 m².


Geitenstal I (voormalige ligboxenstal)
Gebouwd in 1980 en omgebouwd naar geitenstal in 2015. Gelegen recht achter de bedrijfswoning en verbonden met geitenstal II. De stal heeft een oppervlakte van 587 m². Goothoogte: 2,10 m¹. Nokhoogte: 5,08 m¹. De stal is als volgt ingedeeld: centrale voergang met op links en rechts een pot van elk 5,30 meter breed en in de hoek een ziekenboeg.


Geitenstal II (voormalige varkensstal)
Gebouwd in 1976 en in 2015/2016 is de varkensstal omgebouwd tot geitenstal. In 2020/2021 is de stal verlengd. De stal (met verlenging) heeft een oppervlakte van 1.195 m². De stal is als volgt ingedeeld: twee centrale voergangen met op links en rechts een pot van elk 2,5 meter breed. In totaal is de stal ingericht met 4 potten.


Verlenging geitenstal II (nieuwbouw)
Gebouwd in 2020/2021, verlengde van geitenstal II. Goothoogte: 3,32 m¹. Nokhoogte: 6,67 m¹. Hoogte tot ventilatiekamer: 8,30 m¹.


Geitenstal III met melkcarrousel
Gebouwd in 2018/2019 en gelegen naast de bedrijfswoning. De stal heeft een oppervlakte van 3.750 m². Goothoogte: 3,87 m¹. Nokhoogte: 8,42 m¹. Hoogte tot luchtuitstroomkoker: 11 m¹.


De stal is als volgt ingedeeld: aan de voorzijde is de entree waar toegang is tot de hygiënesluis en een berging. Vanuit de hygiënesluis is de stal te bereiken en is er toegang tot een kantine, regelruimte, toilet en machinekamer. Aan de voorzijde van de stal ligt een 90 stands SAC-melkcarrousel met daarnaast de wachtruimte. De wachtruimte beschikt over een opdrijfhek. De stal beschikt over vier voergangen van 3 meter breed met op links en rechts een pot van elk 4,5 meter breed. In totaal is de stal ingericht met 8 potten.


Boven de melkstal is een zolder die te bereiken is via de entree. De zolder bestaat uit verschillende kantoorruimtes en een skybox. De skybox biedt uitzicht over de geitenstal, wachtruimte en melkcarrousel.


Opslagruimte (in aanbouw)
Deze opslagruimte (loods) is nog niet volledig gerealiseerd, uitsluitend de funderingen zijn gestort. De loods heeft een oppervlakte van 1.762 m². Goothoogte: 4,20 m¹. Nokhoogte: 7,64 m¹.


Overige terreinvoorzieningen


  • Voersilo’s (10 stuks)
  • Mueller melksilo (30.000 liter)
  • Erfverharding: bestaande uit gegoten beton en betonklinkers.

Cultuurgrond
In totaal is er 01.21.50 hectare als cultuurgrond aan te merken en deze is gelegen achter het bedrijf.


Vergunningen


  • Er is een vergunning (beschikking) o.b.v. de Wet Milieubeheer d.d. 11 mei 2017. De vergunning voorziet in het houden van 2.300 volwassen geiten (van 1 jaar en ouder), 350 opfokgeiten (61 dagen tot 1 jaar) en 350 opfokgeiten & afmestlammeren (tot een leeftijd van 60 dagen).
  • Er is een Natuurbeschermingswet-vergunning d.d. 16 december 2016 op grond van artikel 16 en 19d. De vergunde dieraantallen komen overeen met de milieuvergunning.

Principeverzoek
Een principeverzoek is ingediend voor het realiseren van een grote loods voor de opslag van mest en stro. De loods wordt gerealiseerd achter gebouw 5 en 6. Dit verzoek is nog in afwachting bij de gemeente Venray.


Bent u geïnteresseerd in dit moderne melkgeitenbedrijf, neem dan contact op met ons kantoor.


Er is een verkoopbrochure beschikbaar met meer en uitgebreidere informatie. Deze kunt u opvragen bij ons kantoor. Daarbij zullen we u ook de vergunningen, bouwtekeningen e.d. toesturen.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Overig
Details
Totaal hectare
0
Kadastrale gegevens
Eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
0
ha
26
a
5
ca
Perceel
Venray K
464
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

  • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!