Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Wildseweg 0

Maren-kessel
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
5
ha
13
a
90
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Perceel landbouwgrond van 7,38 hectare. Het betreft een rechthoekig perceel, gelegen ten zuidwesten van Maren-Kessel (gemeente Oss) nabij het buurtschap ’t Wild. Het perceel heeft een frontbreedte (aan de straatzijde: de Wildseweg) van circa 150 m¹ en een lengte van circa 480 m¹.

Het perceel is geheel omringd door gelijksoortige landbouwgronden en grenst aan de voor- en rechterzijde aan een sloot. De ontsluiting gaat via de Wildseweg (verharde weg).

BODEM
De bodem (de grond tot circa 1,2 m¹ diepte) betreft een kalkloze poldervaaggrond in profielverloop 4: in het noordelijk deel met zware zavel en lichte klei (Rn94C) en in het zuidelijk deel van het perceel met zware klei (Rn44C). De grondwatertrap is IVc. In de bijlage is een uitsnede van de bodemkaart van Wageningen UR toegevoegd.

PLANOLOGIE
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Oss - 2020” (NL.IMRO.0828.BPbuitengeboss2020-VG02). Vastgesteld door de gemeente Oss op 16 april 2020. Het geheel heeft volledig de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden - Landschap’ met de gebiedsaanduidingen ‘overige zone – komgebied’ en ‘overige zone – primair agrarisch gebied’. Er is nadrukkelijk géén bouwvlak aangeduid. Pragmatisch samenvattend heeft het perceel een reguliere agrarisch bestemming, waarbij er geen wezenlijke bouwmogelijkheden zijn.

BEZICHTIGING
Het perceel grond is voor eigen gelegenheid te bezichtigen. U hoeft vooraf geen afspraak te maken óf ons vooraf van uw bezichtiging in kennis te stellen.

WIJZE VAN VERKOOP
De landbouwgrond wordt verkocht bij inschrijving. Inschrijven kan tot en met vrijdag 3 maart 2023 tot en met 15:30 u. Het inschrijvingsbiljet en de voorwaarden kunt u opvragen bij Bernheze Makelaars.

MEER INFORMATIE
Er is een verkoopbrochure beschikbaar met meer en uitgebreidere informatie over de landbouwgrond. Deze kunt u hier via Funda opvragen en via het kantoor van Bernheze Makelaars.

Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Losse grond
Details
Eigen belang
Ja
Nee
Totaal hectare
5
Kadastrale gegevens
Eigendom
Volle eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
5
ha
13
a
90
ca
Perceel
Lith F
164

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!