Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Duifhuisstraat 2

Schaijk
Prijs op aanvraag
Verkoop bij inschrijving
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
11
ha
76
a
50
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Moderne en complete hippische accommodatie: Dutch Equestrian Estate beschikt over 45 paardenboxen met 6 dressuurpistes, springpiste, binnenmanege en een eventingbos met natuurlijke hindernissen. Dit alles in combinatie met de royale horecafaciliteiten en terreinvoorzieningen. Dutch Equestrian Estate is één van de grootste hippisch complexen in Noord-Brabant en behoort tot de grotere van Nederland. Paardensport wordt hier tot en met het hoogste niveau bedreven, zowel springen als dressuur. De accommodatie is daarnaast ook geschikt voor het organiseren van internationale paardensportevenementen (FEI approved).


De accommodatie is eind 2013 gerenoveerd en vanaf 2019 verder verbouwd. Dutch Equestrian Estate is gelegen aan de rand van Schaijk, in het landelijk buitengebied van de provincie Noord-Brabant. Hiermee is het bedrijf centraal gelegen in de paardensportwereld: centrale tussen de grote hippische accommodaties. Voor zowel voor de handel, als voor de sport is de locatie gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie is al jarenlang bekend en geliefd bij vele wedstrijdruiters. Door de naamsbekendheid biedt het doorzetten van de exploitatie grote kansen.


De hippische accommodatie beschikt over circa dertien hectare grond, een schitterende springtuin, zes dressuurpistes, een binnenmanege, vijfenveertig stallen, een verhard parkeerterrein (circa 7.000 m²), een longeerbak en een stapmolen. De locatie is zeer geschikt voor het organiseren van grootschalige evenementen, hiervoor beschikt de manege over ruime horecafaciliteiten met een royaal en sfeervol terras. Meerdere trainingsbanen zijn voorzien van nieuwe / verbeterde bodems geschikt voor optimaal trainen van de professional.


Stallen:
45 boxen over 2 stallen;
2 wasplaatsen;
3 zadelkamers; en
2 solariumplaatsen.


Rijvoorzieningen:
6 dressuurpistes (20x60);
1 springpiste (60x80);
1 binnenmanege (20x40); en
1 eventing bos.


Terreinvoorzieningen:
8-stands stapmolen;
1 jurytoren;
4 juryhuizen;
4 juryhokken; en
1 mestopslag (legioblokken).


Woonvoorzieningen:


 • Inpandig appartement (77 m²);
 • Vrijstaande woonunit (54 m²); en
 • Zes slaapvertrekken (10 m²/stuk).
 • Bouwkavel bedrijfswoning.

Bestemming: Het bedrijf beschikt over een passende en royale bestemming. Het bestemmingplan is onherroepelijk van kracht en voorziet in de volgende activiteiten:


 • een manege / stoeterij voor het stallen van pony's en paarden;
 • het trainen van paarden;
 • het aankopen en doorverkopen van kwaliteitspaarden;
 • het organiseren van dressuur- en springwedstrijden; en
 • meerdaagse paardenconcoursen, clinics, ruiterkampen en paardenshows.
  Tevens mogen jaarrond (op de weides) niet-hippische evenementen georganiseerd worden. Tevens is extensief recreatief medegebruik toegestaan.

We hopen dat deze advertentie u nieuwsgierig heeft gemaakt naar al het moois dat Dutch Equestrian Estate te bieden heeft. Alles ademt passie voor paarden, en we nodigen u van harte uit om dit zelf te komen ervaren. Het team van Bernheze Makelaars staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden over het Estate.


MEER INFORAMTIE? Voor een gedetailleerd overzicht met meer én uitgebreidere informatie hebben wij een verkoopbrochure beschikbaar. Daarin zijn er talrijke extra foto's beschikbaar om een nog completer beeld te krijgen. Aarzel niet om contact op te nemen met Bernheze Makelaars voor het opvragen van deze brochure.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Paardenhouderij
Details
Totaal hectare
11
Kadastrale gegevens
Eigendom
Volle eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
11
ha
76
a
50
ca
Perceel
Schaijk K
180
Overige percelen

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

 • sdasdsd

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!