Terug naar aanbod
Video
No items found.
Beschikbaar

Loosbroeksestraat 0

Heesch
Prijs op aanvraag
/mnd
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
6
ha
51
a
5
ca
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Perceel landbouwgrond van circa 6,5 hectare. Het betreft een rechthoekig gevormd perceel, gelegen aan de Loosbroeksestraat in Heesch (gemeente Bernheze). Het perceel heeft een frontbreedte (aan de straatzijde) van circa 210 m¹ en een lengte / diepte van circa 300 m¹. Perceel is aan 3 zijde omringd door een kleine sloot.

Het perceel is geheel hoofdzakelijk omringd door gelijksoortige landbouwgronden. De ontsluiting kan enerzijds via de Loosbroeksestraat (de verharde openbare weg) en anderzijds via een zandpad aan de zuidzijde van het perceel.

BODEM
De bodem (de grond tot circa 1,2 m¹ diepte) betreft deels een beekeerdgrond en deels een veldpodzolgrond (beide met leemarm en zwak lemig fijn zand). De grondwatertrap is IVc / IVu. De grond is dit kalenderjaar nog niet bemest en kan per direct in gebruik genomen worden.

PLANOLOGIE
Pragmatisch samenvattend heeft het perceel een reguliere agrarisch bestemming, waarbij er geen wezenlijke bebouwingsmogelijkheden zijn.

BEZICHTIGING
Het perceel grond is voor eigen gelegenheid te bezichtigen. U hoeft vooraf geen afspraak te maken óf ons vooraf van uw bezichtiging in kennis te stellen.

WIJZE VAN VERKOOP
De landbouwgrond wordt verkocht bij inschrijving. Inschrijven kan tot en met donderdag 25 mei 2023 tot en met 15:30 u. Het inschrijvingsbiljet en de voorwaarden kunt u opvragen bij Bernheze Makelaars.

MEER INFORMATIE
Er is een verkoopbrochure beschikbaar met meer en uitgebreidere informatie over de landbouwgrond. Deze kunt u hier via Funda opvragen en via het kantoor van Bernheze Makelaars.

Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Losse grond
Details
Eigen belang
Ja
Nee
Totaal hectare
6
Kadastrale gegevens
Eigendom
Volle eigendom
Omvang
geheel perceel
Oppervlakte
6
ha
51
a
5
ca
Perceel
Heeschg G
501

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!