Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Ingetrokken

De Bunders 72

Veghel
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
m2
Bedrijfsruimte
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
119
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Object
Commerciële ruimte gelegen in het levendige Winkelcentrum De Bunders te Veghel, direct naast de in- en uitgang van een vestiging van Jumbo Supermarkten. Tegenover dit object hebben wij ook een locatie beschikbaar van 65 tot 130 m². Mocht u hier interesse in hebben kunt u dit object vinden door te zoeken naar de Bunders 80-82 te Veghel, of neem contact met ons op!


Omgeving
Woonwijk De Bunders is gelegen ten noordoosten van het centrum. Het betreft de woonwijk met de meeste inwoners. Naar schatting betreffen dit ca. 9.000 mensen van verschillende afkomst en in verschillende leeftijdscategorieën. Aan de noordzijde grenst de nieuwbouwwijk 't Ven.


Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door commerciële ruimten die zijn gelegen op de begane grond en woonbebouwing op de verdiepingen. In het winkelcentrum zijn momenteel vertegenwoordigd:
• Supermarkt Jumbo;
• Drogisterij Kruidvat;
• Bakkerij Bekkers;
• Cafetaria De Bunders;
• De Knutselhut;
• Turkse Supermarkt Twin Market.


Daarnaast is er iedere zaterdag een minimarkt met een wisselend aanbod, bestaande uit bloemen, groenten en fruit, kaas en vis.
Voor het overige is in en rondom het winkelcentrum gevestigd: Sporthal De Bunders, Wijkgebouw De Spil, Tandartsenpraktijk De Bunders en Kinderopvang Klokhuis. Het winkelcentrum heeft dan ook een divers aanbod van producten en diensten voor de inwoners van haar woonwijk.


Bereikbaarheid
Het winkelcentrum is centraal gelegen in de woonwijk De Bunders. Door de ligging aan de hoofdontsluitingsweg (Bundersweg) kan gesproken worden van een goede bereikbaarheid voor personen met eigen vervoer. Daarnaast bevindt zich direct bij het winkelcentrum een halte van het regionale busvervoer.


Indeling object
De commerciële ruimte is voorheen in gebruik geweest als kapsalon, maar is geschikt te noemen voor diverse activiteiten. De winkelruimte is voorzien van een bezoekerstoilet met voorportaal, kantine met technische ruimte en een opslagruimte.


Oppervlakteverdeling commerciële ruimten
Ca. 119 m² verhuurbaar vloeroppervlak.


Opleveringsniveau casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Aanwezige installaties en/of afwerkingen mogen worden gebruikt echter komen volledig voor de verantwoordelijkheid van de huurder. Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloeren, het/de constructieve plafonds, de bouwmuren zonder puien, doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren en de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)meter is/komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt.


Bestemming
De bestemmingsplangegevens zijn opgenomen in de bijlage.


Parkeren
Het winkelcentrum omvat een tweetal parkeerterreinen waar gratis kan worden geparkeerd. Direct aan één van deze parkeerterrein is een tankstation gevestigd, waardoor het erg aantrekkelijk is om een tankbeurt te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.


Huurprijs
€ 150,- excl. btw per m² per jaar.


Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.


Huurtermijn
In overleg.


Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.


Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.


Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.


Aanvaarding
In overleg.


Huurcontract en algemene bepalingen winkelruimte
Door Verhuurder zal de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte” en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken (www.roz.nl) en op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012 en 59/2012, gehanteerd worden.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Functies
Winkelruimte
Details
Ligging
Wijkwinkelcentrum
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
Energieklasse
Financieel
Conditie servicekosten
true
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
m2
Units vanaf
0
m2
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
m2
Kantoor oppervlakte
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
119
m2
Verkoopvloer oppervlakte
119
m2
Units vanaf
0
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!