Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Verhuurd

Loopkantstraat 9a

Uden
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
284
m2
Bedrijfsruimte
770
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Ruime bedrijfshal met buitenterrein gelegen op een levendig bedrijfsverzamelcomplex. Het complex is gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein, nabij de woonboulevard.


Oppervlakten o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen:
Bouwdeel: Bedrijfshal 4 (hoog): Ca. 770 m² in één bouwlaag.
Buitenterrein: Stallingsterrein: Ca. 1.281 m² op maaiveld.


Hoog: vrije hoogte 6,00 m


Plaatselijk bekend als Loopkantstraat 9a te Uden (5405 NB). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie C, nummers 4704 (ged.), 4754 (ged.) en 4753.


Omgeving
De Loopkantstraat betreft een gemêleerde omgeving dat deels doch niet uitsluitend fungeert als verlengde van de woonboulevard, waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. De directe omgeving is bestaat dan weer voornamelijk uit bedrijfsbebouwingen t.b.v. ambachtelijke en ook industriële midden- en kleinbedrijven, waardoor er sprake is van een diversiteit aan ondernemingen.


Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen.


Bestemmingsplan
In het bestemmingsplan “Woongebieden Kom Uden 2021” van de gemeente Uden is de locatie bestemd t.b.v. bedrijf tot en met categorie 2, bedrijfswoning en dienstverlening. Het bevoegd gezag kan middels een omgevingsvergunning hierop afwijken waardoor er mogelijkheden ontstaan voor bedrijven in de categorie 3.1 en 3.2. Zie bijlage bestemmingsplangegevens.


Huurprijs
De huurprijs betreffende de hoge bedrijfshal (hal 4) bedraagt € 50,- per m² per jaar. Het buitenterrein wordt te huur aangeboden voor: € 15,- per m² per jaar.


Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.


Huurtermijn
In overleg.


Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.


Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.


Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.


Aanvaarding
In overleg.


Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Functies
Bedrijfsruimte, verhard buitenterrein
Details
Ligging
Bedrijventerrein
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Goed
Waardering buiten
Goed
Bouwjaar
Energieklasse
Financieel
Conditie servicekosten
Per vierkante meters per jaar
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
284
m2
Units vanaf
m2
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
770
m2
Kantoor oppervlakte
m2
Terrein oppervlakte
770
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!