Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Verhuurd

Mandenmakerstraat 15

Uden
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
m2
Bedrijfsruimte
660
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Object
De bedrijfsruimte gelegen aan de Mandenmakerstraat 15 in Uden biedt een veelzijdige en ideale locatie voor ondernemingen die zowel behoefte hebben aan een bedrijfshal als kantoorruimte. De bedrijfshal, is op dit moment in gebruik als magazijn voor opslag, maar door de lichtinval door de transparante overheaddeuren en ramen aan de voorzijde en verwarming, is deze multifunctioneel en kan voor diverse doeleinden worden benut. De bereikbaarheid van de bedrijfshal is optimaal dankzij de aanwezigheid van 4 overheaddeuren.
De kantoorruimte is op de begane grond en verdieping gesitueerd en voorzien van meerdere ramen, die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht.


Omgeving
De bedrijfshal bevindt zich op het bedrijventerrein Goorkens aan de oostkant van de gemeente Uden. In de nabije omgeving van de bedrijfshal zijn bedrijven zoals Pennings metaalrecycling, Maxfurn, Nouvion en Van den Heuvel Logistiek B.V. gevestigd. Daarnaast zijn op bedrijventerrein Hoogveld ook bedrijven als Sanders Fritom, Swiss Sense en Verhoeven logistics te vinden.


Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Goorkens is uitstekend bereikbaar vanaf de A50 (Eindhoven – Nijmegen) via de rondweg N264, evenals vanuit oostelijke richting via de Middenpeelweg vanaf de A73. Het bedrijventerrein wordt primair ontsloten via de Zeelandsedijk en Kromstraat.


Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven – 's-Hertogenbosch – Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden te bereiken zijn.


Plaatselijk bekend
Mandenmakerstraat 15
5405 BJ Uden


Indeling object
De bedrijfshal, met een bruto oppervlakte van 7,3 meter is momenteel in 3 ruimten verdeeld. Deze is bereikbaar vanuit de kantoorruimte en middels 4 grote overheaddeuren, waarvan 2 elektrisch bedienbaar zijn, met een afmeting van 4,25 m bij 4,20 m. In de bedrijfshal is een vlak afgewerkte betonvloer aanwezig, evenals verwarming middels direct gestookte heaters.


De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichting, een keuken, toiletgroep, vloerverwarming en per ruimte regelbare klimaatbeheersing.


Het terrein is geheel verhard, voorzien van aangelegde parkeerplaatsen en het achter terrein is afgesloten met een poort.


Oppervlakteverdeling
Bedrijfshal : ca. 660 m²
Kantoorruimte begane grond : ca. 120 m²
Kantoorruimte verdieping : ca. 120 m²
Totaal : ca. 900 m²


Duurzaamheid
Het object beschikt over een energielabel A++++. Het is voorzien van de volgende duurzame voorzieningen:


  • Vloerisolatie;
  • Gevelisolatie;
  • Dakisolatie;
  • Isolerende beglazing.

Parkeren
Het object is voorzien van 13 aangelegde parkeerplaatsen, waarvan 6 parkeerplaatsen zijn gelegen op het voor terrein en 7 parkeerplaatsen op het achter terrein.


Huurprijs
€ 5.200,- excl. BTW per maand


Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.


Huurtermijn
5 jaar.


Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.


Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.


Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer)
door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.


Aanvaarding
In overleg.


Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Functies
Bedrijfsruimte
Details
Ligging
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
2013
Energieklasse
Financieel
Conditie servicekosten
Per vierkante meters per jaar
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
660
m2
Kantoor oppervlakte
240
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!