Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Beschikbaar

Poort van Veghel 4933

Veghel
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
450
m2
Bedrijfsruimte
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Object
Altijd al willen werken in opvallend kantoorpand op een zeer herkenbare locatie in Veghel? De Poort van Veghel biedt u deze mogelijkheid.


Een moderne kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van kantoortoren 2 in de Poort van Veghel, biedt een moderne en professionele werkomgeving. Met overvloedig daglicht, een open lay-out en eigentijdse voorzieningen biedt het een flexibele en uitnodigende ruimte. Met een panoramisch uitzicht en nabijheid van voorzieningen is deze ruimte ideaal voor bedrijven die streven naar een inspirerende en professionele locatie.


Omgeving
De Poort van Veghel is gelegen op bedrijventerrein De Dubbelen ten zuidwesten van het centrum van Veghel. Het betreft een relatief nieuw deel van het bedrijventerrein. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van perifere- en grootschalige detailhandelsvestigingen en kantoren aangevuld met diverse horecabedrijven. Zo zijn er onder andere gevestigd de o.a.Gamma, Praxis, Actemium, Royal Canin en Subway gevestigd. De situering direct aan de autosnelweg A50 biedt unieke mogelijkheden voor exposure.


Bereikbaarheid
Veghel kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant waardoor de Poort van Veghel binnen een half uur rijden te bereiken is vanuit steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Zowel met het openbaar als het personenvervoer is de Poort van Veghel goed bereikbaar mede dankzij de ligging direct aan de op- en afritten van de snelweg A50 met verbinding naar Eindhoven-Tilburg-Den Bosche en Nijmegen. Op slechts 2 minuten loopafstand vindt u een halte voor regionaal busvervoer, waarmee u rechtstreeks verbinding kunt maken met steden zoals Eindhoven en Den Bosch.


Kadastraal bekend
gemeente : Veghel
sectie : R
nummer : 761 A2
bron : Kadaster Eindhoven


Indeling object
Begane grond:
Entreegebied / toegang (gezamenlijk)


Tweede verdieping:
Middels lift of trap wordt de tweede verdieping bereikt, hier is een centrale ruimte aanwezig welke toegang geeft tot de kantoorruimte met geheel eigen voorzieningen. Het aangeboden object heeft een open structuur, maar is ook ingedeeld met over 3 gesloten kantoorruimtes en een overlegruimte met centraal gelegen een pantry, vergaderruimte, garderobe en toiletgroep.


Oppervlakteverdeling
Totaal : ca. 450 m²


Duurzaamheid
De kantoorruimte beschikt over een energielabel C. De kantoortoren is voorzien van isolatie, isolerende beglazing en energiezuinige installaties, o.a. verwarming en koeling middels een warmtepomp (aardwarmte). De ruimten is nog voorzien van conventionele verlichting. De verwachting is dat, wanneer na het toepassen van ledverlichting opnieuw het energielabel wordt bepaald, deze op een energielabel A zal uitkomen.


Parkeren
De Poort van Veghel beschikt over een ruime parkeergelegenheid. 10 exclusieve parkeerplaatsen zijn in de huurprijs inbegrepen.


Huurprijs
€ 150,- excl. b.t.w. per m² per jaar


Servicekosten
€ 45,- ca. per m² per jaar excl. b.t.w.


Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.


Huurtermijn
5 jaar, met verlengingsperioden van steeds 5 jaar. Afwijkende huurperioden in overleg mogelijk.


Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.


Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.


Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.


Aanvaarding
In overleg.


Huurcontract en algemene bepalingen bedrijfsruimte
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20,
gehanteerd worden.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Functies
Kantoorruimte
Details
Ligging
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
Energieklasse
C
Financieel
Conditie servicekosten
Per vierkante meters per jaar
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
450
m2
Units vanaf
0
m2
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
m2
Kantoor oppervlakte
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!