Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Verhuurd

Raadhuisplein 16

Heeswijk-dinther
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
133
m2
Bedrijfsruimte
386
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Object
Ontdek de complete werkplek in deze ca. 133 m² moderne en duurzame (A++++) kantoorruimte geheel gelegen op de begane grond. Deze kantoorruimte is voorzien van duurzame voorzieningen en prachtig vormgegeven voor een inspirerende werkomgeving. Met een doordachte afwerking en een volledige keuken, is dit de ideale setting, om productiviteit te stimuleren. Optioneel kan het gehuurde worden uitgebreid met het souterrain welke is ingericht met een multifunctionele ruimte van ca. 109 m² en een archief-/opslagruimte van ca. 65 m². De multifunctionele ruimte biedt mogelijkheden ten behoeve van o.a. instructieruimte, overleg of verblijfsruimte. Als aanvulling op uw behoeften zijn er optioneel twee ruime opslagloodsen beschikbaar, met oppervlakten van respectievelijk 210 m² en 176 m² ruimte, om aan al uw opslagbehoeften te voldoen.


Omgeving
Raadhuisplein 16 in Heeswijk-Dinther biedt een strategische locatie met historische charme en modern gemak. Gelegen te midden van dit levendige plein, ervaart u een balans tussen een inspirerende werkomgeving en de nabijheid van lokale voorzieningen voor o.a. overleg tijdens lunch. Vanuit uw professionele uitvalsbasis heeft u direct toegang tot lokale bedrijven en netwerken, terwijl de pittoreske omgeving een verfrissende backdrop vormt voor succesvolle zakelijke ontwikkeling.


Bereikbaarheid
Met uitstekende verbindingen via wegen en openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te vinden en te bereiken. Gelegen in het hart van Heeswijk-Dinther, bevindt het plein zich op een strategische kruising van routes, waardoor zowel uw klanten als uw team moeiteloos kunnen arriveren. Of u nu met de auto reist en profiteert van de nabijgelegen parkeermogelijkheden of gebruikmaakt van het openbaar vervoer dat u praktisch voor de deur afzet, de bereikbaarheid van Raadhuisplein 16 is een waardevolle troef voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.


Oppervlakteverdeling
Kantoor:
Begane grond : ca. 133 m²


Souterrain
Multifunctionele ruimte : ca. 109 m²
Archief/-opslagruimte : ca. 65 m²


Opslagloodsen:
Loods 1 : ca. 176 m²
Loods 2 : ca. 210 m²


Indeling
Het kantoor is ingedeeld met een royale kantoortuin, kantine/overlegruimte met uitgebreide keukenhoek en dames-/herentoilet.


Duurzaamheid
Het kantoor wordt verwarmd en gekoeld met een warmtepomp, waarbij aardwarmte als bron wordt gebruikt. Het gehele object is voorzien van led verlichting.


Parkeren
Er is voldoende openbare parkeergelegenheden in de omgeving van het object.


Huurprijs
Kantoorruimte (133 m²): € 1.275,- per maand exclusief BTW.
Mits er interesse is in de optionele ruimtes dan vragen wij u contact met ons op te nemen voor meer informatie betreffende de huurprijs.


Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens
(2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.


Huurtermijn
In overleg.


Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.


Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.


Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden,overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.


Aanvaarding
In overleg.


Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Functies
Kantoorruimte, bedrijfsruimte
Details
Ligging
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
2018
Energieklasse
A_++++
Financieel
Conditie servicekosten
Per vierkante meters per jaar
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
133
m2
Units vanaf
0
m2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
386
m2
Kantoor oppervlakte
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!