Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Beschikbaar

Schokkerweg 2

Zwolle
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
m2
Bedrijfsruimte
5380
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Wij bieden u graag een unieke kans aan om een veelbelovend vastgoedobject te verwerven, gelegen aan de Schokkerweg 2 te Zwolle. Op het bruisende bedrijventerrein Voorst is de strategisch gepositioneerde Agrifirm-fabriek gevestigd, genietend van uitzonderlijke toegankelijkheid via diverse transportnetwerken.


Naast de nabijheid van belangrijke verkeersaders zoals de A28 en de N35 profiteert deze faciliteit van een ongeëvenaard voordeel door toegang tot vaarwegen, wat een efficiënte en milieuvriendelijke transportwijze voor goederen mogelijk maakt. Op deze locatie kunt u optimaal profiteren van deze uitstekende ontsluiting.


Het object beschikt over laad- en losvoorzieningen aan de havenzijde, compleet met meerpalen en bolders, waardoor het ideaal is voor bedrijven die afhankelijk zijn van watertransport. Met een totaal terreinoppervlak van 39.940 m² biedt dit pand ruimte in overvloed voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Op dit terrein bevinden zich een opslagloods van ca. 3.330 m², circa 2.050 m² aan fabrieksruimte en circa 2.072 m² aan kantoor- en bedrijfsruimte. Deze diversiteit aan ruimtes maakt het object geschikt voor een breed scala aan bedrijven, van logistiek en distributie tot productie en kantooractiviteiten.


Omgeving
Zwolle, een bloeiende industriestad in Nederland, kenmerkt zich door een diversiteit aan industrieën en bedrijvigheid. Met een strategische ligging als knooppunt van transportroutes, moderne infrastructuur en een gediversifieerde economie, huisvest Zwolle een scala aan industriële activiteiten, waaronder productie, logistiek en innovatieve technologieën. De stad biedt een vruchtbare omgeving voor bedrijven door haar focus op duurzaamheid, groeiende zakelijke netwerken en een gunstig ondernemersklimaat, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel nationale als internationale industriële investeringen.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Functies
Bedrijfsruimte
Details
Ligging
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
1994
Energieklasse
Financieel
Conditie servicekosten
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
5380
m2
Kantoor oppervlakte
2072
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!