Deze woning is niet meer beschikbaar.
Ga naar het aanbod
Video
Meester van Coothstraat 50
NVM openhuis
Verkocht Bij Inschrijving

Meester van Coothstraat 50

Lith
Prijs op aanvraag
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
104
m2
236770
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Verkoop bij inschrijving van een (voormalige) melkveehouderij met bedrijfswoning, gelegen aan de Meester van Coothstraat 50, 5397 LL te Lith. Alsmede 4 kavels onbebouwde landbouw-/ cultuurgrond.

Het bedrijfscomplex (kavel A) bestaat uit een bedrijfswoning met stalgedeelte (103 m² wonen / 1.088 m³ totaal), een jongveestal (à 450 m²), een ligboxenstal (à 640 m²) en een openfrontveldschuur (à 263 m²) op in totaal een kavel van ca. 9.250 m². Het bedrijf beschikt over een milieuvergunning en natuurbeschermingswetvergunning.

Daarnaast zijn er 4 kavels cultuur-/landbouwgrond zonder (directe) bebouwing(smogelijkheden): deze hebben een grootte van circa 1,02.75 ha. (kavel B), 10,95.30 ha. (kavel C), 8,52.20 ha. (kavel D) en 2,11.00 ha. (kavel E).

U kunt tegelijk (meerdere keren) inschrijven op één of meerdere kavels. Inschrijven kan tot 15 december 2021 en geschiedt onder toezicht van notaris mr. J.G. (Hans) Gräler, verbonden aan Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

Kortom; bent u geïnteresseerd, in deze prachtig landelijk gelegen locatie, neem dan contact op met ons kantoor. Onze makelaars heten u van harte welkom op de kijkdagen! Indien u interesse heeft, dan kunt u bij ons een inschrijfformulier aanvragen.

Er is een verkoopbrochure beschikbaar met meer en uitgebreidere informatie. Deze kunt u opvragen bij ons kantoor. Daarbij zullen we u ook de vergunningen, NEN2580-meetrapporten e.d. toesturen.

Let op dat het geheel (ook kavel A) in het bestemmingsplan een agrarische bestemming heeft, waarmee het object in beginsel gebruikt dient te worden voor agrarische bedrijfsactiviteiten. De woonboerderij betreft dan ook een zogenaamde 'bedrijfswoning' (bewoning is dan alleen toegestaan door een persoon -en diens gezin- die een functionele binding heeft met de bedrijfsexploitatie). Voor een bestemmingsplanwijziging (bijvoorbeeld naar 'wonen') kunt u contact opnemen met de gemeente Oss. Voor zover de gemeente al (onder voorwaarden) medewerking wil verlenen aan een bestemmingsplanwijziging, dient u rekening te houden met ca. € 15.000,- kosten en een doorlooptijd van circa anderhalf jaar. Het bedrijf wordt nadrukkelijk verkocht mét een agrarische bestemming. Er worden geen garanties verstrekt, dat het object mogelijk herbestemd kan worden.

Update 24 november 2021: de datum van aanvaarding (sleutel- en eigendomsoverdracht) is gewijzigd. Dit was de vaste datum van 31 december 2021, maar is vanaf heden een door de koper te bepalen datum tussen 31 december 2021 en 11 februari 2022.

Update 10 december 2021: het energielabel van de woning is G.

Lees meer...
Algemene kenmerken
Bouwjaar
1938
Inhoud
1089
m3
Bouwvorm
Bestaande Bouw
Perceeloppervlakte
236770
Soort bouw
Woonhuis
Woonoppervlakte
104
Soort woning
Woonboerderij
Oppervlakte extra functies
131
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Energielabel
G
Kamers en voorzieningen
Aantal etages
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
0
Keukentype
Dichte keuken
Badkamervoorzieningen
Aantal schuren/bergingen
Soort berging
Parkeergelegenheid
Extra voorzieningen
Dak en isolatie
Dakmateriaal
Daktype
Isolatievormen
Ketel eigendom
Ketel gas/olie
Soort verwarming
Warmwater installatie
Extra voorzieningen
Ligging en tuin
Ligging
Vrij uitzicht, landelijk gelegen
Hoofdtuin type
Tuin rondom
Tuintype(n)
Tuin rondom

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!