Video
Nieuwe Veldenweg 4a
NVM openhuis
Verkocht

Nieuwe Veldenweg 4a

Veghel
Prijs op aanvraag
/mnd
/mnd
/mnd
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
300
m2
775
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Karakteristieke helft van woonboerderij gelegen nabij het centrum van Mariaheide

Wonen aan de rand van het prachtige Mariaheide? Dat kan op deze fraaie locatie! Mariaheide heeft de kenmerken van een gezellig dorp met de meer stedelijke buren Uden en Veghel met allerlei voorzieningen op fietstafstand. Daarnaast is Mariaheide goed ontsloten door de A-50, waarbij u binnen 30 autominuten in de steden Eindhoven - Nijmegen en ’s-Hertogenbosch bent.

De voorgevel van deze authentieke woonboerderij is goed bewaard gebleven en geeft u direct een goed beeld van het object. Onlangs is de procedure afgerond waarmee de boerderij gesplitst is in 2 woningen.
U krijgt toegang tot de historische boerderij middels twee ontsluitingsmogelijkheden via de Nieuwe Veldenweg. Dit is een geweldige kans om uw fantasie en creativiteit te laten spreken en dit object geheel naar eigen smaak om te toveren tot uw droomhuis!

Het object heeft een gunstige ligging aan de rand van Mariaheide, maar toch met het buitengebied, landerijen, fiets- en wandelroutes zeer nabij gelegen. Voorzieningen en uitvalswegen naar steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen zijn goed en snel bereikbaar.

PERCEEL
Hierbij ligt er circa 775 m² aan de rechterzijde bij het achterhuis (1757 m2 betreft het totale perceel). In de brochure vind u een schets van de globale weergave van de percelen behorende tot het voor- en achterhuis.

BOERDERIJ
De boerderij is opgetrokken uit steens gemetselde muren. Het voorhuis is aan de binnenzijde voorzien van een binnenblad waarmee een spouwmuur is gerealiseerd. Het dak is met pannen bedekt en ter plaatse van het voorhuis is de kap voorzien van asbesthoudende eternietplaten. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van enkele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout.
De boerderij is nog niet feitelijk gesplitst. De scheiding tussen het voor- en achterhuis komt te liggen ongeveer in het midden en is herkenbaar aan de forse eikenbalk die nu ligt ter plaatse van het achterhuis.

ACHTERHUIS
Dit gedeelte is nog in oorspronkelijke staat en bestaat uit een open ruimte die gebruikt is voor opslag. Vele authentieke balken zijn bewaard gebleven. De verdieping is door middel van een vaste trap bereikbaar. Het achterhuis is naar eigen inzicht in te richten en de bijgevoegde tekening biedt hiervoor een goede basis.
Het achterhuis heeft een globale afmeting van 10 m bij 15 m en een inhoud van 1.000 m³.

BIJZONDERHEDEN

  • Buitengewoon mooie locatie
  • Vanwege de huidige staat van het object prima aan te passen naar eigen wensen, daarnaast is onder voorwaarden het oprichten van een vrijstaand bijgebouw tot 100 m² mogelijk
  • Veel voorzieningen op korte afstand met goed geografische ligging

Om invulling te geven aan de planontwikkeling (splitsen in 2 woningen) dient er voldaan te worden aan een aantal eisen. Deze eisen bestaan in hoofdlijnen uit het realiseren van de gevelindeling zoals op de tekening in de brochure is aangegeven en de landschappelijke invulling. Deze en meer informatie is ook te vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl

Bent u van plan deze historische en karakteristieke boerderij te verbouwen en heeft dit interessante object uw aandacht getrokken? Neem dan contact op met ons. Er zijn twee kijkdagen gepland waarvoor u telefonisch een tijdstip kunt reserveren.

Lees meer...
Algemene kenmerken
Bouwjaar
1892
Inhoud
1000
m3
Bouwvorm
Bestaande Bouw
Perceeloppervlakte
775
Soort bouw
Woonhuis
Woonoppervlakte
300
Soort woning
Woonboerderij
Oppervlakte extra functies
0
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Energielabel
Kamers en voorzieningen
Aantal etages
2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Keukentype
Badkamervoorzieningen
Aantal schuren/bergingen
Soort berging
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Extra voorzieningen
Dak en isolatie
Dakmateriaal
Pannen
Daktype
Zadeldak
Isolatievormen
Geen isolatie
Ketel eigendom
Ketel gas/olie
Soort verwarming
Warmwater installatie
Extra voorzieningen
Ligging en tuin
Ligging
Open ligging, buiten bebouwde kom
Hoofdtuin type
Tuin rondom
Tuintype(n)
Tuin rondom

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!