May 1, 2024

Pand in Beeld: Buntweg 7

Het object dat deze keer uitgelicht wordt in onze rubriek ''Pand in Beeld'' mag met recht uniek genoemd worden! Wat een unieke plek! Een plaatje in het buitengebied van Zeeland op loopafstand van het uitgestrekte bosgebied “De Trent”. Deze charmante woonboerderij met zwembad is omgeven door groen en heeft geen directe buren.

De Trent is een uitgestrekt en goed onderhouden buurtschap met meerdere woonboerderijen in het hogere segment. De woonboerderij is zeer representatief. Voor de liefhebbers is dit een echte buitenkans en dat op slechts 30 minuten rijden van de grote steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen.De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1880-1890 en door de jaren heen grotendeels verbouwd naar de huidige luxe woning die aan de eisen van de moderne tijd voldoet. De hoofdslaapkamer, kleedkamer en hoofdbadkamer met wellness zijn op de begane grond zodat de woning ook levensloopbestendig is. De woonoppervlakte van de woning bedraagt 333 m² en de inhoud maar liefst 1.372 m³.

Op het terrein is een bijgebouw aanwezig voor multifunctionele doeleinden (stalling, dierenverblijf, berging, etc). De woning is voorzien van maar liefst 30 zonnepanelen, een geheel omheind terrein met beveiligingssysteem, een domotica systeem door de hele woning en een verwarmd zwembad met ingebouwd isolerend dek.

Deze woonboerderij wordt omringd door een onder architectuur aangelegde Engelse landschapstuin met doordachte zichtlijnen, een groot gazon, beregeningsinstallatie met regensensor, enorm terras, volwassen bomen, vijverpartij met bruggetje, idyllische knotwilgen en een uitstekende zonligging. Terwijl u door de tuin loopt, hoort u de vogels en ervaart u veel privacy. Er zijn geen buren. Dit is een uitzonderlijk mooie plek om te wonen.

Aan de oostzijde van het imposante perceel treft u een volwassen boomgaard. Op deze romantische plek waant u zich aan de picknicktafel in het buitenland. Tevens biedt het u op warme dagen een heerlijke schaduwplek.Kortom; Heeft deze landelijk gelegen, imposante en sfeervolle woonboerderij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars leiden u graag rond.