Vastgoed

May 1, 2024

Professional aan het woord: Seth Rijkers

Deze keer in ''professionals aan het woord'': Seth Rijkers, vastgoedbeheerder bij Bernheze Vastgoedmanagers. Seth is een waardig lid van onze afdeling vastgoedbeheer. Onze klanten weten wat ze aan Seth hebben door zijn specialisme en overzicht binnen zijn werk.

Wat ons onderscheidt, is focus op kostenbeheersing, met name met betrekking tot meerwerk dat kan voortvloeien uit onderhoudscontracten. Door nauwlettend te letten op de potentiële extra kosten die kunnen ontstaan, helpen wij organisaties om hun budgetten effectief te beheren en onverwachte uitgaven te voorkomen.

Seth: “Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om anderen te ondersteunen en bij te dragen aan de succesvolle uitvoering van projecten. Samenwerken met elektro installateurs en technische professionals is voor mij van onschatbare waarde om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Laten we in contact komen om te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie.”

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ongeacht of het gaat om projecten, samenwerkingskansen of gewoon om ervaringen uit te wisselen. Ik kijk ernaar uit om met u in gesprek te gaan!